torstai 31. maaliskuuta 2011

JGK New York

Terveisiä John F. Kennedyn kentältä. Olen täällä istuskellut jo parisen tuntia ja odottanut jatkolentoa. Aamulla oli tarkoitus lentää Atlantasta Charloten kautta tänne, mutta lento oli yllättäen peruttu. Tilalle tarjottiin toisen lentoyhtiön suoraa lentoa, mikä sopi minulle. Sama se, missä sitä aikaansa kuluttaa. Lenkille en tänään kuitenkaan pääse. Eilinen kova hiukan kipeytti jalkapöytää ja katsoin paremmaksi passata tämän päivän. Muutenkaan matkustaminen väsyneena ei ole kovin hauskaa. Seuraava yö tulee vietettyä istuma-asennossa ja arvaahan sen tuleeko nukuttua. Saatan tyytyäkin kahvin juomiseen ja leffojen katseluun.

Ostin itselleni nettiaikaa ajan kulumisen nopeuttamiseksi. Sain lähetettyä Obaman puheen avoimen yliopiston sivuille muiden arvioitavaksi. Muut opiskelijat tekevät samoin ja ensi viikko on tarkoitus käyttää keskusteluun ennen narratiivista analyysiä.

Tekevällä siis riittää hommia. Ajan kuluksi olen myös kääntänyt JKU:n sivuja englanniksi. Aika tarkkaan vuoden päästähän Jyväskylässä järjestetään veteraanien MM-hallit ja tulossa on tuhatkunta urheilijaa. Tapahtuma on Suomen suurin urheilutapahtuma varmaan sinä vuonna ja kyllähän se töitäkin teetättää. Hiukan olen yrittänyt mainostaa tapahtumaa kierrellessäni maita ja mantuja.

Hiukan meinasin lähteä jo New Yorkin keskustaankin rellestämään ja aikaa kuluttaman, mutta totesin että ehkä ei kannata. Finnairin lentoa oli myöhästetty kahdella tunnilla ja sen puolesta olisin saattanut keretäkin. Katselin jo junia, jotka vievät Manhattanille, mutta sitten tuli pupu pöksyyn. Ei kaikkea hyvää yhdellä reissulla.. New Yorkin maratonreittiin tutustuminen saanee vielä hetken aikaa odottaa.

5 kommenttia:

  1. Eikös EM-kisat kesä-heinäkuussa ole kuitenkin hieman isommat karkelot???
    Ja mikäs sen tietää vaikka M Takala olisi mukana kympillä........

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä:

    http://connect.garmin.com/activity/18429243

    VastaaPoista
  3. Harri: mies on juossu Nykin maratonin aikaan 3.31. Vielä jyväskyläläinen!

    VastaaPoista
  4. Terve, MM-hallissa voi olla n. 3-tuhatta osanottajaa. Tämän vuoden EM-Gentissä oli osallistujia peräti 3406 ja kisat kestivät pahimmillaan aamu kasista puli yhteen yöllä. Osallistuvia maita tulee n. 60-70, joten Helsinki jää määrässä ja maissa selvästi kakkoseksi! ek

    VastaaPoista