perjantai 18. maaliskuuta 2011

uudet tempot

Torstaipäivästä tuli juoksematon päivä, kuten vähän pelkäsinkin. Illalla nukkumaan mennessä jalkapöytää kivisti sen verran, että tiesin että se ei yhdessä yössä kuntoon tule. Aamulla varovasti varasin painoa oikealle päkiälle ja päätin lähteä korvaavaa tekemään.

Onneksi päätin jäädä tähän hotelliin poikien lähdettyä, enkä vaihtanut halvempaan. Nyt nimittäin oli punttisalille ja uima-altaalle (+28c) käyttöä. Ennen aamupalaa sutkuttelin kuntopyörää tasan tarkalleen tunnin ja tein hiukan selkiä ja vatsoja. Keskisyke 130, mikä on ihan ok lukema satulan päällä kuntoilusta.

Päivällä tein normaalisti käännöksiä ja sain ne hyvälle mallille. Enää pitää oikoluetuttaa tekstit pikkusiskolla ja lähettää sen jälkeen eteenpäin. Kun se projekti on ohi on aika kaivaa taas pääsykoekirja esiin. Tällä tahdilla viikko on kulunut nopeammin kuin oletinkaan.

Hiukan puolenpäivän jälkeen oli pakollisen kävelyn paikka. Suuntasin Macciin PigMacille ja se maistui yhtä hyvältä kuin aina ennenkin. Samalla tein päätöksen peliliikkeestä, eli että hurautan taksilla outlettiin/ ostoskeskukseen. Tampereen Koskikeskus on pieni mesta siihen verrattuna ja pakosta jouduin hiukan rasittamaan jalkoja. Mielessä oli nimittäin Adidaksen liike ja uudet tossut. Ostin Tempot, jotka ovat kevyet ja toimivat. Niillä juostessa koko nilkka tekee tehokkaasti töitä ja aiemmin niillä juostuna olisi jalkapöydän vammakin ehkä ollut vältettävissä. Glide-malleissa on ehkä liikaa vaimennusta ja jalkaterä laiskistuu liikaa.

Kämpille pääsyn jälkeen otin kauneusunet ja suunnittelin iltapäivän reeniä. Ohjelmassa olisi ollut nelisatasia ja niiden tekemisestä kuntopyörällä luovuin suosiolla. Sen sijaan tunnin veivaussettiin sain sovitettua kymmenen enemmän tai vähemmän rasittavaa pätkää, joilla syke nousi 150 tuntumaan. Vältin kovaa hapotusta, sillä äkkiseltään jalat joutuvat pyörän selässä hiukan erilaiselle rasitukselle. Voi olla, että vielä pari reeniä tulee fillaroitua.

Olin päättänyt tehdä hieman pidemmän reenin illalla ja hyppäsin vielä uima-altaaseen puoleksi tunniksi fillaroinnin jälkeen. Uinti kulki oikein kivasti ja arviolta 20m altaan välit uin aina vuorotellen rinulilla ja vaparilla. Altaan vesi on muuten se -28 astetta, niin ei tarvitse laiheliinin ainakaan palella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti