sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Raleigh - Atlanta by car



Kotiutuminen Atlantaan on suoritettu. Yksi kokonainen päivä siihen menikin. Sen kunniaksi uskaltauduin aamlenkille juosten! Valmentaja Paul Wakemanin lähdimme juoksemaan yliopistolle päin ja vauhti oli aika reipasta. Pääsimme urheilukentälle, missä juostiin kolmen tonnin esteitä ennen kello kymmentä. Mieli olisi tehnyt jäädä katselemaan kisoja, mutta oli paluun aika. Saldona 5 mailia juoksua noin 40minuuttiin. Jalka kesti, mikä on tärkeintä ja ehkä jatkossa uskallan kokeilla useamminkin juoksua.

Aamupalan jälkeen ryhdyimme istumaan autossa ja sitä hauskuutta riitti ilta seitsemään. Välissä pidimme lounastauon Ruby Tuesdayssa ja meikä veti grillikyljyksiä. Nälkä ei ollut vielä ilta yhdeksältäkään Atlantassa.

Antoisa reissu Pohjois-Karolinaan on siis takana. Hauskaa oli, mutta vielä hauskempaa olisi ollut juosta kisassa. Järkeilin, että nyt pienen pakkoloman jälkeen kunto ei voi muuta kuin nousta ja saanpahan ainakin aikaiseksi nousujohteisen kauden. Aina täytyy etsiä jotain positiivista asioista.

Illalla Atlantassa lähdimme vielä kaupoille, kun tarkoitus oli ostaa pari Ipadia. Ensimmäisessä kolmikerroksisessa elektroniikkaliikkeessä (Brand Smart) ei omenan tuotteita myyty ja Best Buyssa sen sijaan myytiin laitetta, mutta tällä kertaa ei oota. Saan kyllä laitteet hankittua ennen keskiviikon paluulentoa.

3 kommenttia: