sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

askeesileiri alkaa


Piotrekin ja Jaakon päivät Tolucassa käyvät vähiin. Huomenna pojat matkustavat Atlantaan ja jatkavat opintojaan maanantaina lyhyen springbreakin jälkeen. Meikäläinen jatkaa leireilyä täällä ja olen miettinyt miten sitä saan ajan kulumaan yksikseni. Toisaalta jo tammikuussa vietin päiviä itsekseni eikä ongelmia ollut. Täytyy siis asennoitua uuteen tilanteeseen..

Tänään ennen vuokra-auton palauttamista kävimme läheisessä puistossa juoksemassa reipasta. Puisto oli melko lailla täynnä kansalaisia, mutta hyvin mahduimme juoksemaan 2,8km mittaisella hiekkapätkällä. Meikäläinen tyytyi valmennusohjelman ohjeisiin juosta 15km 150 sykkeellä niin että joka kilsa oli 10 sekunnin spurtti. Käytännössä tämä tarkoitti 3.50-4min vauhtista reipasta juoksua. Pojat vetelivät jälleen hiukan kovempaa, mutta olin päättänyt juosta oman reenini. Reippaan jälkeen loppuvedot kulkivat niin hyvin, että rullailin 10x100m sekä hölkkäsin pari kilometriä.

Pientä harmia juoksuun on tuonut oikean jalkapöydän tuntemukset. Ulkosyrjällä on pieniä tuntemuksia, jotka voivat kehkeytyä rasitusmurtumaksi. Kokemusta on molemmista jalkapöydistä murtumineen, mutta kokemusta on myös siitä että keventelyllä, jumpalla ja Voltarenilla tilanne menee ohi. Tänään en sitten käynytkään enää iltalenkillä vaan tein kevyen kuntopiirin siinä samalla kun päivitin IPhonen uutta 4.3 käyttöjärjestelmää. Sain laitteet pelittämään ja nyt tarvittaessa osaan paikallistaa ja sulkea puhelimen, mikäli se katoaa.

Hiukan olen miettinyt, missä sitä majoittuisi reilun viikon. Nykyinen Holiday Inn on hiukan hinnakas, mutta tarjoaa tutun ympäristön, uima-altaan, punttiksen, netin ja jalkapallokentän loppuvetoja varten. Jos saan huomenna sopivan tarjouksen siirrän vain kamani pienempään huoneeseen. Nyt olisi kämppikselle tarvetta, mutta taitaa tulla pyyntö liian myöhään. Osasin ennakoida tämän jo ennen reissuun lähtöä. Asia lutviutuu nyt ihan hyvin ja viikon varmasti pystyn reenailemaan yksikseni varsinkin kun tiedän kaikki reenimestat. Ensi viikolla on ainakin hyvää aikaa lukea pääsykoekirjaa ja tehdä käännöksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti