tiistai 22. maaliskuuta 2011

Last update from Toluca



Vähiin käyvät päivät Tolucassa. Hieman reisille mennyt korkeanpaikanleiri päättyy huomenna puolen päivän aikaan kun nousen lentokoneeseen ja siirryn Atlantaan. Vastassa odottaa Jaakko ja heti seuraavalle päivälle on ohjelmaa tiedossa. Lähden mukaan, kun pojat juoksevat ratakymppiä Raleighissa. Voin jo ennakkoon sanoa, että harmitus on melkoinen siinä vaiheessa kun katson 72 sekunnin kierrosaikaoja. Saumaa olisi ollut ainakin alle 31min ajan, eikä ennätyskään hyvin menneen leirin jäljiltä olisi ollut kaukana. Kolme viikkoa sitten tein hyvän 10x1000m reenin Jyväskylässä ja siitä oli tarkoitus vain kehittää kuntoa. Ehkä nyt lihaskuntoja ja peruskunto ovat kehittyneet, mutta hyviin juoksuvauhteihin on vielä matkaa. Pääsis nyt edes juoksemaan kivutta.

Päivän reenit olivat seuraavanlaiset. Aamusta 1.30 sutkuttelua kuntopyörällä ja päälle lihaskuntoa salilla monipuolisesti. Viereisen pyörän selkään istahti kaveri, jota on näkynyt usein. Ihmetteli varmaan taas, kun meikäläinen hikoilee kuin norsu.

Päivä kului aurinkoa ottaessa ja nettiluentoja kuunnellessa. Yhteensä 12 videoluentoa (24h) pitäisi saada katsottua ennen tenttiä. Hyvä, että olen leirillä muuten aikaa ei ehkä moiseen olisi.

Illan reeniin ei mielikuvitus enää riittänyt. Poljin tunnin hiukan paremmalla sykkeellä kuin aamulla sekä uin parikymmentä minuuttia. Olo reenin jälkeen oli yhtä hyvä kuin muulloinkin. Uima-altaan vesi ei ollut tänään niin lämmin kuin yleensä ja lapset hieman häiritsivät uintia.

Tiivistettynä loppuleiristä voisi sanoa, että kymmenen päivää yksikseen meni ennakoitua paremmin. Päiväohjelmaa riitti ihan sopivasti ja korvaavaa harjoittelua tuli tunneissa aika paljon. Lihaskunto ehkä parani pyöräilyn ja salin vuoksi hivenen ja toivotaan, että uusilta vastoinkäymisiltä vältytään jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti