lauantai 19. maaliskuuta 2011

Cyckling in Toluca part 2



Tämän päivän aikana kuvasin videon aamu ja iltareenistä. Kuntopyörää polkiessa Iphonen näppäily saa ajan kulumaan nopeammin. Lyhyen videoklipin kuvaaminen tuntui onnistuvan ihan hyvin ja saatan postailla niitä jatkossakin.

Korvaavien reenien teko alkaa jo pikku hiljaa puuduttamaan. Aamun 1h kuntopyörää ja puoli tuntia salia oli varsin pitkä reeni. Aamupala maistuikin hyvältä pienen urakoinnin jälkeen. Hotellin aamupala maistuu edelleen herkulliselta hedelmineen ja munakkaineen.

Aika kahden treenin välissä menee onneksi todella nopeasti. Päivällä olen usein ottanut aurinkoa sen puolituntia, mitä auringossa kärsii olla. Korkealla iho kärähtää helposti ja hiukan varovainen siis kannattaa olla.

Päivällä innostuin katsomaan avoimen yliopiston verkkoluentoja sosiaalityön oikeudellisista perusteista. Harmikseni tenttipäivä on vasta toukokuussa ja siihen mennessä ehdin varmaan unohtaa asiat. Toisaalta jotain "hyödyllistäkin" leirillä kannattaa tehdä ja se tuo tiettyä rytmiä päivään. Käännökset sain eilen tehtyä eli jotain olen tällä leirillä tienannutkin. Silti pikkasen harmittaa majoittua hotellissa ja ei edes pääse juoksemaan..



Illan reeni oli jälleen hatusta vedetty. Istahdin kuntopyörän selkään ja aloin pyörittämään kampia. Kroppa alkoi lämpenemään pikkuhiljaa ja puolen tunnin jälkeen löytyi hyvä biisi Iphonesta. Sen tahdissa ryhdyin tuuppaamaan lisää tehoja koneeseen ja sain päivän vauhdikkaan osuudenkin tehtyä. Syke nousi ensin 150 sitten 160 ja lopuksi 167 lukemaan. Näin korkealle en ole sitä pyörällä koskaan saanut. Jalat ei edes mennyt pahasti hapoille ja voidaan puhua TV-kova reenistä.

Pyöräosuus kesti yhteensä tunnin ja olin valmis siirtymään uimaan. Kuvasin tilanteesta toisen videon ja linkki löytyy ylhäältä. Oikeastaan nautin uimisesta ja se on rentouttavaa puuhaa. Uintitekniikkani alkaa kehittyä ja rintauinti/vapaa uinti vaihtelevat altaanmitan kauhottuani.

Lauantai-illan kunniaksi kävin syömässä ulkona hotellin ravintolan sijaan. Löysin hyvän kiinalaisen, mistä sain 68 pesoon syötöä buffet aterian. Ja ilta kului tietenkin tietokonetta rämpätessä. Latasin päivällä Nike+ appsin puhelimeen ja seuraavaksi pitäisi ostaa podi eli liiketunnistin kenkään. Toisaalta kun pääsen taas juoksemaan ei intoa ehkä enää riitä kikkailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti