sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Breakfast at Holiday inn Toluca

http://www.youtube.com/watch?v=ODbYQtmlZVE
http://www.youtube.com/watch?v=HfuASSplFPE
http://www.youtube.com/watch?v=bY8c1MOHttI

Sunnuntaipäivän kunniaksi piti tänään keksiä hieman jotain vaihtelua. Päätin kuvata videonpätkiä hieman enemmän ja laittaa niitä tänne blogiini. Aamulla tuli nukuttua hieman normaalia pidempään, mutta puoli kymmenen aikaan olin jo kuntopyörää polkemassa. Sitkuttelin menemään tunnin ja tein päälle lihaskuntoa. Mulla ei sen tarkempaa ohjelmaa ole, mutta pyrin vahvistamaan keskivartaloa sekä teen muutamia jalkaliikkeitä. Bonuksena esim. leukoja tai ojentajia.

Mehikossa on tämä viikonloppu ollut jonkin asteinen talviloma. Maanantaina on ex. pressa Benito Juaresin kunniaksi vapaapäivä ja hotelli on melko täynnä porukkaa. Uima-altaalla tahdoo olla hiukan ahdasta, kun lapsiperheet tekevät omaa reeniään.

Puolenpäivän jälkeen lähdin taksilla ostarille eli outlettiin. Kävin siellä Subwayn patongilla sekä pienen arpomisen jälkeen ostin Nike+SportsBandin. Kenkään kiinnitetyn sensorin avulla ranneke mittaa kilsat vauhdit jne. Ranneke muistuttaa hiukan hittituote Bower Balancea, mutta toimii myös. Mulla on Iphonessa vastaava ohjelma niin saan jatkossa monta reeniä kulumaan laitteilla kikkaillessa.

Ostoskeskuksessa talsiminen ei kipeyttänit päkiää ja hotellille päästyäni päätin lähteä oikein juoksulenkille. Juoksin kevyen kympin, eikä tuntemukset olleeet pahat. Varovaisuutta edelleen kaivataan, mutta positiivista on että jalka ei ole ainakaan katki poikki. Juoksun päälle poljin kuntopyörää puolituntia ja lilluin hetken altaalla.

Matti Halmeaho, Suomen nykyhetken kestävyysjuoksun suuri fanittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti