keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kennensaw University (cafeteria), Atlanta


Moi. Kuten näkyy mestoilla ollaan. Pitkän 24 tunnin matkustamisen jälkeen saavuin Atlantan lentokentälle. Lento Helsingistä New Yorkkiin oli heti alussa myöhässä. Syynä Finnairin uusi ulkoasu ja uudet maalaukset koneessa. Maalia oli valunut varaulosoven karmien väliin ja sitä piti rapsutella pois. Aika kalliiksi tulee ulkoasun uusiminen..

Lento New Yorkkiin saapui siis 2 tuntia myöhässä ja kovalla kiireellä yritin ehtiä jatkolennolle. Se ei onnistunut, sillä tullissakin meni aikaa ja terminaalia piti vaihtaa. Saavuin Deltan tiskille, kun lento oli jo lähtenyt. Ystävällinen virkailija kauppasi uuden lipun hintaan 300 dollaria ja lento lähti kello 9 kello 7 sijaan. Vaihdettavana oli vain terminaalia JFK kentältä Laguardiaan, minne oli puolen tunnin taksimatka. Taksin takapenkillä istuessani mietin, mitä sitä elämä saattaakin tuoda vastaan. Ajoimme Queensin asuinalueen läpi ja ehdin hyvin seuraavalle lennolle.

Heräsin tiistaiaamuna kello 6.30, Atlantassa olin 6.30 Suomen aikaa seuraavana päivänä. Kello 23.30 Amerikan aikaan. Jaakko oli ystävällisesti vastassa ja nukkumaan pääsin yhden aikaan. Uni oli makeaa ja todella syvää. Yhdeksän aikoihin lähdimme aamulenkille ja puolen päivän aikaan tulimme tänne ruokalaan, joka on kyllä toodella iso. 8 dollarilla saa mättää niin paljon kuin haluaa eikä kiire ole pois. Odottelen tässä sen aikaa kun Jaakko on luennolla. Tapasin Jaakon juoksukavereita, jotka ovat kuvassa. Nimet olivat Dylan, Matt ja Olivia.

Kello neljältä on reeni, missä Jaakko meinaa juosta 3mailia niin että 100m kovaa ja 100m lasketellen. Itelle se ei sovi ohjelmaan ja tyydyn hölkkäilään. Maaantain tonnit tuntuvat pohkeissa, eikä muutenkaan ole ehkä viisasta alkaa heti tykittämään. Huomenna on aikainen herätys ja lento Tolucaan. Siellä pääsemme ehkä iltalenkille ja sitten alkaa reenaaminen. Mutta palaillaan

2 kommenttia: