lauantai 9. tammikuuta 2010

toripäivä

Lauantai on tori- ja määräpäivä. Aamulla pistelin 12km+2x100m golfkentällä valkoista palloa väistellen. Ei nyt vaan, ihan rauhassa saimme juosta. Hiukan sitä vain ihmettelee golffareita, jotka ovat nurmea tallaamassa jo ennen kello seitsemää. Kova täytyy olla hinku heilläkin urheilemaan. Muutenkin täällä on hiukan eri elämänrytmi. Aikaisin herätään (klo 6-7) ja aikaisin mennään nukkumaan (klo 10.00)

 

Aamupalan ja kevyen rötväämisen jälkeen suuntasimme Afrikan suurimmalle torille Merkatoon shoppailemaan. Jari osti lapsilleen rannekoruja. Omat ostokseni olivat onnistuneita ja ei-niin onnistuneita. Valkoinen puuvillapaita olisi ehkä saanut jäädä ostamatta. Ei siinä mitään, mutta ei sitä kehtaa missään pitää. Ainoastaan ehkä täällä tulevassa Timket-juhlassa. Paikalla pitäisi silloin olla enemmän porukkaa kuin aikanaan torilla Suomen voittaessa jääkiekon maailmanmestaruus.

 

Torilta oli nopeasti päästävä hotellille huilimaan, sillä iltalenkiksi oli merkattu 20km kiihtyvä. Hölkkäilimme 4km tuttuun metsikköön mitä juoksentelimme Jarin kanssa menemään ristiin ja rastiin. Jossain vaiheessa tokaisin Jarille jotain juoksun vapaudesta ja siihen liittyvistä fiiliksistä. Metsä kuhisi tänään kirjaimellisesti juoksijoita. Tapasimme myös tuttavamme Aptamun (2xAfikanmestari kasilta). Järkyttävän kovaa vauhtia juoksijat vetelivät metsikössä menemään. Oma pyörähtänyt nilkka ehkä tekee juoksemisesta vielä varovaista, mutta muuten meno oli hyvää.  Paluumatkan 4km iskimme reipasta hiukan alle 4min vauhtia. Siihenkin sattui yksi pitkä mäki, moottoritien ylitys kävelysiltaa käyttäen sekä väenpaljoutta kävelytiellä. Päivän saldo 32km.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti