perjantai 29. tammikuuta 2010

kiri ja voitin yksipuolisen vedon

8.42 tai jotain sinne päin oli voittoaikani Hipposhallin iltakisoissa. Päivän ehdoton tähti oli 2.32 viikko sitten korkeutta hypännyt Osku Torro, jolle järjestettiin pienimuotoiset palkintoseremoniat. Tapahtuma oli sopivasti ennen meidän 3000m starttia ja antoi sopivasti stimmunkia itselle. Lähdin liikkeelle aiottuja 35 kierroksia ja ensimmäinen tonni oli 2.53. Antti Hurskainen tuli sopivasti peesissä. Toinen tonni alkoi tasaisesti puutumaan johtuen varmaan siitä, että hapollisia vetoja on ollut todella vähän. Kahden tonnin väliaika 5.51 eli pahasti hiljentyen tonen tonni 2.58. Tässä vaiheessa Antti oli ohittanut minut ja saanut muutaman metrin keulaa. Kierroksenlasku laahasi yhden kiekan perässä ja hiukan ihmettelin tilannetta. Hiukan ennen viimeisen kierroksen alkua kiilauduin Antin peesiin ja koitin iskeä - kiri lähti paremmin kuin ehkä koskaan ja aika hurmoksessa lykin vikan kierroksen. Maalissa kello näytti 8.42 mikä tietää viimeisen tonnin kulkeneen aikaan 2.49. Maalissa olo oli väsynyt normaalisti.

Voitin Jarin asettaman vedon 8.45 alituksesta ja nyt mies on aterian velkaan. Sovitaan vaikka että mennään Amarilloon vetämään sunnuntaina kunnon pihvit pitkän lenkin jälkeen!

Kausi jatkuu niin, että huomenna on pari lenkkiä, sunnuntaina pitkä ja maanantaina isketään tonneja. Torstaina on lähtö Bilbaoon, missä toivomuslistalla on hyvä juoksu. Siitä seuraavan viikon torstaina ehkä Vaasassa toinen kolmonen ja tavoitteena alle 8.30 aika. Päivän kuva on pm-halleista joskus 2005, voitin silloinkin ja aika oli 8.37. Paljoa ei siis olla menty eteenpäin..

6 kommenttia:

  1. Vähän hienot numerolaput tuossa kisassa ;)

    Onnittelut voitosta ja tsemppiä seuraaviin kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Eihän toi oo ollenkaan huono hallikauden avaus. 8.30 hyvässä seurassa seuraavassa hallistartissa kuullostaa ihan mahdolliselta. Jos mun jalat kestäis juosta, niin jaksaisin ehkä 800 metriä 2.50 / km vauhtia..

    VastaaPoista
  3. Kunnon pihvin olet ansainnut :-)

    A

    VastaaPoista
  4. Nuo numerolaput on kai tuotu etiopian reissulta

    VastaaPoista
  5. tuloksista vois päätellä että se on ollut antti anttonen, joka on välissä edellä käynyt..? (eikä siis hurskainen)

    VastaaPoista
  6. Huh! Olin jo menossa jojoon kun pelkäsin että hurskainen on arvokisakunnossa... ;)

    Joku huonompi ;=)

    VastaaPoista