keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Aamu 12km+3x100m golfkentällä, ilta 12km 3000m korkeudessa Entotossa. Muljautin jälleen nilkkani lenkin loppuvaiheessa, mutta tällä kertaa ei käynyt onneksi pahemmin. Iltalenkki korkealla oli viikon parasta antia. Ilma oli raikasta ja juoksu kulki. Hengitys teki voimakkaasti töitä kevyessä 5min vauhdissakin. Nousimme 3150m korkeuteen ja laskettelimme paluumatkan mukavaa 4.30 vauhtia. Entotossa oli kuitenkin yllättävän tasaista ja juostavaa maastoa ja tuo korkeusero tuli 6km matkalla. Jos nyt korkeasta ilmanalasta on jotain hyötyä, niin jatkossa Entoto on useammin ohjelmassa. Hyvähän tietysti olisi oleilla korkealla pidemmänkin aikaa, mutta treenikäynnit saavat riittää. Toinen vaihtoehto tietysti olisi seuraavalla kerralla ottaa teltta mukaan ja majoittua siihen. Ei olisi asumiskustannuksia, mutta muuten meininki saattaisi olla turhankin askeettista. Huomenna pitäisi iskeä tonneja.

 

6 kommenttia:

  1. Ihan fiilis tuossa kuvassa, kiitos Miika :)

    Hyvä juttu myös, että selvisit nilkkasi suhteen säikähdyksellä. Saa täällä kotosuomessakin olla pöpperöisillä ja liukkailla kaduilla taiteillessa tarkkana, että ei käy pahasti.

    Tsemppiä loppuleirille!

    VastaaPoista
  2. Mikäs fiilis tuossa muka on. Minun silmään tuossa on kansainvälinen avopallohärdelli... Samanlaisia näkee Kuopion torilla.

    Kalakukkonen

    VastaaPoista
  3. Siis ihana ja rento fiilis tuossa kuvassa on. Jäi näköjään tuosta edellisestä viestistä yksi kirjan pois.

    VastaaPoista
  4. Kirjainko jäi pois... äkkiä katottuna siitä jäi sana pois.

    Kalakukkonen

    VastaaPoista
  5. Ihana sanasta jäi siis yksi a-kirjain pois eli tuli ihan.

    VastaaPoista
  6. No niin ruotuun on palattu ja pääsen jälleen kommentoimaan asiallisia ja asiattomia kommentteja! :)

    VastaaPoista