sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lauantaipäivälle sattui kaksi hyvää juttua. Ensimmäinen niistä oli, kun netti toimi sen verran nopeasti että pääsin ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon selailemaan omaa blogiani. Tähän asti kun olen joutunut tekemään päivitykseni sähköpostin kautta. Blogini siis näytti varsin mallikkaalta pitkän tauon jälkeen.

 

Toinen onnistuminen oli päivän treeni. Tein sen tutussa Sulultassa 2700m korkeudessa. Siellä on melko tasaista ja hyvää nurmikkoa sekä metsää kierrettäväksi. Sulultan radiolähettimien luo vie hyvä tasainen asvalttipätkä ja siihen oli merkattu vihreällä maalilla kilometri. Vetelin sitä edestakaisin kun treenini oli 5x2000m kolmen minuutin palautuksella. Elimistö toimi tällä kertaa niin loistavasti, että jo kahden minuutin palautuksen jälkeen syke oli laskenut alle 110 lukeman. Olotila oli kuin Hailella, kun kisashortseissa ja teepaidassa vetelin menemään rinta rottingilla. Endurance-elokuvassa kuulee Hailen juostessaan hengittävän rytmikkäästi ja tuota fiilistä hain itsekin mentaalipuolella. Kovempaakin olin ehkä päässyt, mutta se ei ollut tarkoitus.

 

Vauhdit alle 170 sykkeissä olivat 3.25/3.49, 3.24/3.48, 3.23/3.47, 3.23/3.49, 3.19/3.35. Eka tonni oli pieneen myötäiseen ja takaisin tullessa oli pieni loppumäki mikä kertoo hitaammista vauhdeista. Sää oli muuten mainio ja kroppa tosiaan toimi kuin unelma. Kannatti ottaa päiväunet, käydä kiinalaisessa syömässä ja ottaa eilen kevyt päivä. Aamulla hölkkäilin golfkentällä hyvällä tuntumalla 12km+2x100m.

3 kommenttia:

  1. Kommenttina tuohon ettei se pätkä kovin tasainen ollut. "Alamäkiosuus" vastatuuleen ja vastaavasti ylämäkiosuus myötätuuleen. Sulultan korkeudessa Suomen mäet, joita ei edes huomaa, on siellä "vuoria" ;)

    -JL-

    VastaaPoista
  2. Hienoa lukea, että treenit alkavat sujua :) Tsemppiä loppuleirille!

    VastaaPoista
  3. Hyvä et kuleksii. Belgiassa kaveri juoksee maran joka päivä vuoden ajan? Käy vilkaisemassa www.marathonman365.be .ek

    VastaaPoista