keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Syksyllä 2007 ostin Kööpenhaminan lentokentältä paksut nahkarukkaset. Olimme PM-maastokisareissulla. Nyt niille rukkasille on käyttöä. Vielä kun löytäisi paksun karvalakin edulliseen kesäalehintaan, niin talviasustus olisi täydellinen.

Aamulla mun lämpömittarin mukaan ei ollut sen enempää tai vähempää kuin 29 pakkasastetta. Seitsemän kerrosta alempana mittari saattoi olla 24 asteen paikkeilla. Varhainen aamulenkki sai suosiolla jäädä väliin, mutta 4km pyöräilyä tuli kuitenkin Huhtasuon ta:lle matkatessa. Pikkasen oli reidet jäässä, mutta onneksi vartissa ei ehdi pahemmin jäädyttää itseään. Aamulenkille suuntasin hiukan ennen puoltapäivää. Juoksin Hippokselle hakemaan uuden Keski-Suomen Urheiluakatemian korttini, jolla pääsee uima-hallille ja muihin kaupungin liikuntapaikkoihin. Saattaa juoksumatolle olla käyttöä tänä keväänä. Lenkin kokonaisaika oli 1.07 eli 13km. Välillä juoksin reippaamman 4.10 tonnin ja muutamia rentoja spurtteja. Kisat kun painavat päälle.

Iltatreeniin pääsin Tynin Mikon peesiin uima-altaalle. Mies joutuu harmittavasti korvaavia tekemään kantaluun murtuman vuoksi, mutta kohta koittaa Mikolle jäleen juoksuaika. Palauttelin 40 minuuttia vesijuoksun, saunomisen ja juoruamisen merkeissä. Tuntui, että lämpö teki kropalle hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti