maanantai 1. marraskuuta 2010

Tähän aikaan vuodesta ei kannata polttaa kynttilää molemmista päistä. Muutenkin on sen verran haastavat olosuhteet, että elämänvoimaa ei ole liikoja tuhlattavaksi. Suosittelen töitä, reeniä ja riittävää lepoa.

Tänään menin pitkästä aikaa aamulenkille. Puoli kasilta oli jo sen verran valoisaa, että mukava oli juosta. Iltatreeninä oli pitkää reipasta ja sekin kulki ihan kohtalaisesti. Ohjelmassa oli verryttelyjen jälkeen 8x1,6km harjun "puru"radalla. Vielä alkumatkasta mukana oli lenkkiseuraa, mutta lopun tulin yksin. Vanhalle kilpakummanille, Juhalle olisi vielä tilausta. Toisaalta nyt ei tule vedettyä itseään liian tiukille kun yksin joutuu reippailemaan. Yleensähän tähän aikaan vuodesta olen kilpaillut ja tehnyt kovia treenejä. Tämänpäiväinenkin setti on vedetty joskus läpi kohtalaisella teholla päätyen melkein maksimaaliseen vikaan kierrokseen. Lähes aina on tullut takkiin Juhalta, mutta samalla on oma kunto kehittynyt.




Nyt reenin välissä tuli kirittämään Jouni, joka veti omaa reipastaan. Sekin piristi pimeässä taivaltavaa sopivasti. Kello viiden aikaan aloitettu treeni oli pimeässä puskemista ja tilannetta pahensi katuvalojen puuttumattomuus parissa kohtaa. Reittiä on kyllä tullut tahkottua aika paljon ja muistissa on missä mikäkin juuri tai kanto sijaitsee. Silti se on varsinkin kovemmissa vauhdeissa uhkapeliä ja alaselän päällehän se ottaa varoa askelta. Tarvittavaa kovuutta se silti tuo. Jossain vaiheessa siirrytään sitten halliin vetämään kaksitonnisia. Kuvassa spedejä viime kesältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti