sunnuntai 14. marraskuuta 2010


Perinteisellä sunnuntain pitkällä lenkillä oli tänään poikkeuksellisesti kuusi (siis 6!) juoksijaa. Sellaiseen lukumäärään ei ole päästy miesmuistiin. Joko muisti on lyhyt tai sitten se kertoo nylkkyjen määrän laskeneen Jyväskylässä. Mukana kulkivat Leskinen brotherssit, Tommi Liikanen, Jouni Nyrönen, Jari Lahti sekä M Takala. Herrasen Jaakko ja Matti Haapalakin olisivat varmaan olleet tulossa, mutta olivat estyneitä isänpäivän edustustehtävien vuoksi.

Juoksu taittui kivasti jutellen ja ainakin mä nautin tilanteesta. Hieman toipilaana jouduin tekemään töitä, mutta tilannetta helpotti selkeästi huonokuntoisemman valmennuspäällikön kärsimisen seuraaminen sivusilmällä. Antti muutti eilen lähelle meikäläistä ja jatkossa tulen vaivaamaan häntä lenkkeilyn merkeissä. Mitäpä sitä ei JKU:n valmennuspäällikkö ei tekisi urheilijoidensa hyväksi.

Yhteensä juoksua siis 2.05 hyvällä kululla. Jalat toimivat hyvin ja parin päivän lepo viikolla varmaan avittivat asiaa. Nuha on melkein mennyt ohi ja iltaisin vaivaava yskä myös kohta.

Moguli lähetti oheisen kuvan tänään. Kuvassa juoksee Miika, joka ei tiedä maratonista palautumisen kestävän normaalia pidempään. Mies jaksoi kyllä SM-maastoissa, mutta tutuille kavereille tuli minuuttikaupalla takkiin. Triatlinisti Mika Luoto otti mut jossain vaiheessa kiinni, mutta sain karistettua hänet loppussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti