torstai 11. marraskuuta 2010

Vähän niinkuin arvelinkin alkuviikosta, ei flunssa parissa päivässä ohi mene. Kun lepoa alkaa pitää ohjelmassa kestää se tuskastuttavan pitkän. Tänänkään en uskaltautunut lenkkeilemään, vaikka mieli teki. Aamulla olotila oli varsin hyvä ja röörit tuntuivat olevan auki. Päivän mittaan pää meni täysin jumiin ja olotila oli todella tukkoinen. Työtunteja tein tänään aika paljon ja yhden tulkkauksen jälkeen huomasin, kuinka hartiat meni täysin jumiin. Siis puhetyö ja pieni jännitys ottaa hartioihin.

Aineenvaihdunta alkaa olla pahasti tukossa. Sen tuntee olotilassa, mikä ei ole lähelläkään sitä juoksijan perusolotilaa. Mielestäni ihminen on luotu kerran päivässä hikoilemaan ja kuntoilemaan. Ennen vanhaan päivän kuormitus tuli ojan kaivuusta tai muusta ruumiillisesta työstä. Ruoka oli energiapitoista ja sisälsi paljon hiilihydraatteja. Suomalaiset syövät edelleen paljon leipää ja perunaa siis hiilareita. Nykykäsityksen mukaanhan proteiinien määrää tulisi lisätä, jos haluaa että elintasoa ei ala kertymään vatsan ympärille.

Eilen mä solmin yhteistyösopimuksen JKU:n kanssa. Tänään kiinteistövälitys Engberg ja seura ilmoittivat kattavasta yhteistyöstä. Mä olen kämpää etsiskellyt viime aikoina ja rohdaistuin heti menemään Jari Engbergin juttusille. Jätin toimeksiannon ja keskustelimme pitkän tovin asiasta eli kilpaurheilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti