lauantai 20. marraskuuta 2010

Pe: klo 9.00 20km+2x100m (Antti tuli alkumatkasta kympin) - loppupäivä lepoa
La: klo 10.00 2km vr+13km reipas kiihtyvä 160->170 eli 4min->3.35min+2km vr+5x100m
klo 16.00 30min salilla+20min uintia

Tuossa parin päivän reenini. Eilen juoksin pitkähkön aamusta ja kroppa tuntui rasittuneelta iltapäivästä. Päätin pitää levon ja keskittyä tämänpäiväiseen. Se kulkikin odotettua paremmin. Kiersin tuttua Jyväsjärveä ympäri. Alussa kilometrit siinä 4-3.50. Yllätyin kun vauhti alkoi mennä allekin eikä hirveesti tarvinnut tehdä töitä. Juoksu siis niin sanotusti kulki. Vikat pari kilsaa kiristin vielä siihen alle 3.40 paikkeille ja juoksu kulki edelleen. Loppuverryttely kämpille ja hyviä loppusatasia viisi kappaletta.

Pikapikaa syömään ja kirjastolle opiskelemaan. Hiukan Jone tuli "häiritsemään" parin tunnin opiskelun jälkeen. Kävin lauantaita perinteitä noudattaen tekemässä kuntopiirin uima-hallilla sekä uin hiukan päälle. Saunomisen jälkeen oli sen verran rento olo, että piti käydä syömässä kebabit ranskalaisella. Sen verran on kaloreita päivän aikana poltettu, että mulla oli varaa siihen.
Jarno Maimonen on jälleen "kaapannut" netistä mielenkiintoisen aiheen. Kyseessä on spekulaatiot liittyen Hailen lopettamiseen ja kuka sanoi mitä. Hänen managerinsa Jos Hermens oli ilmeisesti jossain vaiheessa New York Timesin toimittajalle kertonut, että Haileen kohdistuu paineita Etiopian poliittisten päättäjien suunnalta ja että Hailen puhelinta on "näppäilty". Aiheesta tuli kuuma peruna Etiopiassa, jossa Hailea ja Jos Hermenssia haastateltiin televisiossa. Lähetyksessä molemmat kieltävät sanoneensa New York Timesille näin. Kyseessä oli siis pieni painostus molempia kohtaan. You Tubeen ilmestyi pian Etiopian kansallisen television lähetys haastattelusta. Koska Amharaa harva ymmärtää Euroopassa/Amerikassa pyysi Lets run käännättämään sen. Nettiin ilmestyi myös "virallinen" käännös ja jotain käännöstä kutsuttiin Eritrean provokaatioksi. Meikäläinen yritti selvittää mistä on kyse ja se ei ihan viidessä minuutissa onnistunut. Tässä oma ymmärrykseni asiasta.

Paulikin on kommentoinut hässäkkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti