tiistai 16. marraskuuta 2010

sportti virkistää

Liikunta tuo hyvää oloa. En ymmärrä, miksi jotkin karttavat hyvää oloa. Tällaiseen ajatukseen tulin tehdessäni loppuverryttelyä uima-altaalla vettä polkiessani. Alle olin tehnyt puolen tunnin hyvän kuntopiirin sekä aamupäivällä juossut parikymppiä. Työpäivän jälkeen olotila oli niin energinen, että pyörähdin vain kämpilläni salikamppeet hakemassa. Fillaroin syyspimeydessä uimahallille täynnä hyvää fiilistä. Pimeys ei harmittanut yhtään.

Illan kohokohta oli pakettilähetyksen hakeminen matkahuollosta. Sinne oli saapunut Ala-Korvelta lähetys urheilukamoja. Silmät kiiluen avasin laatikon kämpilläni ja tutkin kahta paria uusia työvälilneitä. Adidaksen Solutioneita ja Rideja. Molemmat perusraskaat jyrät, joilla tykkään juosta peruslenkkini. Edelliset välineet olisi pitänyt vaihtaa jo kuukausia sitten, mutta jotenkin homma vain venyi. Onneksi ei pahempia vammoja tullut, vaikka jossain vaiheessa jalkapohjan jänne tuntuikin jo kipeältä. Onneksi mulla on aina monta paria rivissä, joita sitten käytän aina tilanteen ja fiiliksen mukaan. Kengistä ei kannata tinkiä ja nyt jos koskaan hyviä fiiliksiä juoksuun kannattaa hakea varustautumalla talveen.

Meikäläisen treeni on ollut todella peruskuntoharjoittelua kuukausikaupalla. Pitkän ylimenokauden lisäksi on syksy on ollut erilainen kuin yleensä. Katsotaan mihin suuntaan kunto lähtee kulkemaan, kun sykkeitä nostetaan kovemmissa treeneissä. Seuraavaksi ohjelmassa on varmaan kaksitonniset hallissa.

1 kommentti:

  1. Kyllä se tuloskunto sieltä löytyy taven mittaan. Uskoa vaan omaan tekemiseen.

    VastaaPoista