torstai 25. marraskuuta 2010

positiivisia asioita

Viime päivinä on jälleen tapahtunut monta asiaa. Ihan positiivisia sellaisia. Pari päivää sitten meikäläisestä tuli setä ja olihan se ihan koskettavaa sekin. Pitää olla aidon iloinen velipojan saavutuksesta. Hienoa, että elämä menee eteenpäin eri sektoreilla.

Tiistaina lenkkeilin ihan normaalisti. Eilen piti nylkätä pari kymppiä ulkona viimassa, mutta päätin lähteä uimaan. Reissusta tuli ikimuistettava ja sain taas kokea liikunnan riemua. Tuota elämän alkuvoimaa. Kaveri opetti meikäläistä kroolaamaan. Ensin käytiin läpi käsien käyttöä ja kuinka kauhoa sitä vettä. Kylki käännetään rohkeasti vetopuolelle ja tavoitteena on tuntea, kuinka vesi kantaa. Teoriasta käytäntöön siirryttiin pulleroiden eli jalkojen väliin laitettavien kellukkeiden avustuksella. Meikäläisen rasvapitoinen hylkeenvartalo alkoi todella kellumaan ja tehtäväksi jäi vain käsillä kauhominen. Nautin todella meiningistä ja reenin lopuksi vedin pari 50 metrin altaan mittaa ilman apuvälineitä. Ensimmäistä kertaa elämässäni altaan päästä päähän kroolaamalla!

Uutta reenissä oli uinnin jälkeen käydä vielä salilla hiukan kuntoutumassa. Ohjelmassa oli vatsoja, selkiä, askelkyykkyä, dippejä ja syväkyykkyhyppyjä. Setin päälle en ollut uupunut, koska eihän reeni aivan vastaa parin kympin lenkkiä.

Tänään menin kolmatta kertaa aamulenkille tällä viikolla. Selkä on viime aikoina hiukan vihoitellut, mutta eiköhän se siitä. Illan reeni hallilla sisälsi hiukan tukkoisella kululla 6x400m 71-72 sek/ 200m hölkkä pal+ 5x200m 33-34 sek/ 200m hölkkä pal. Aitapatteristo vapautui tässä vaiheessa ja sisälsi aita kävelyt, alitukset sekä haparoivat aitaloikat. Multa ei loikat ole oikeen koskaan onnistunut, mutta niitä kannattaa varmasti pitää ohjelmassa.

Huomenna on JKU:n palkitsemisgaala ja lauantaina jos pakkasta ole liikaa Vaajakosken testikymppi. Käännöksiä ja opiskeluja riittää viikonlopulle ihan kiitettävästi.
Jaappanissa on näköjään juostu perinteinen Chiba-Ekiden viesti. Pohjoismaista tällä kertaa mukaan pääsi Norja. Katsokaapa, kuinka nousevan auringon juoksijat veivät kenialaisia kuin pässiä narussa. Hurjia osuusaikoja lyhytjalkaisilta Nipponeilta. Nythän on myös Aasian mestaruuskilpailut ja siellä päin maailmaa ollaan vuoden parhaassa tikissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti