lauantai 6. marraskuuta 2010

treenipäivä

Yön aikana oli jälleen sadellut lunta. Tälläkin kertaa plussa asteet sulattivat sen päivän mittaan pois. Tein aamupäivällä päätreenini ja se oli seuraava: 2km verkkaa pesiskenttää ympäri. Sitten iskin maantielle ja pyörätietä pitkin ryhdyin painelemaan Hoiskon suuntaan. Ohitin Honka-talojen tehtaan ja tulivuorikeskuksen. Vauhti oli siinä 3.50 pinnassa, kuten tähänkin asti reippailla. Käännös tapahtui 6km kohdalla ja juoksu jatkui kohti Alavuutta. Vauhti parani vajaalla 10 sekunnilla ja viimeisiä kilsoja juoksin hiukan päälle 3.30. Bonuksena juoksin lisäkilsan eli reipas oli 13km mittainen. Verryttelyä yritin venyttää kymmeneen minuttiin "mummohölkkää" sekä tein 3x100m.

Yllättävän hyvät lenkkeilymaastot on siis löytynyt täältä. Aamuinen reipas kulki tasaista pyörätietä ja asvalttiin oli jopa merkattu kilometrit. Luotin silti omaan GPS:ään. Pururatakin pitäisi jostain löytyä ja huomenna aion kiertää Alajärven. Ajoimme sen tänään huviajeluna ympäri. Punttisalikin löytyi melko vaatimattomasta urheilutalosta, mutta salin puolelle en päässyt illan treenissä. Pitäisi olla jonkin sortin kortti, jolla oli aukeaisi. Kertakäynti maksaa 4,5e.

Illalla siis hölkkäsin 4km salille, missä tein saman setin kuin keskiviikkona (vatsoja, selkiä, kylkiä punnerruksia, askelkyykkyä, päkiähyppyjä ja yhden jalan kyykkyä. Kolme kierrosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti