sunnuntai 21. marraskuuta 2010

ruokailu


Urheilu on joskus ihan mukavaakin. Kun huilailee välillä kulkevat treenit paremmin. Näihin ajatuksiin tulin viikonlopun aikana. Lauantain reipas kulki hyvin ja sama meno jatkui sunnuntaina. Juoksin 2.20 eli sellaiset kolmekymppiä poikien kanssa. Mukana oli Jouni, Jari ja Tommi. Matka taittui mukavasti jutustellen ja ainakin meikäläinen oli aivan fiiliksissä. Juoksu kulki, eikä väsyttänyt. Askellus oli ainakin omasta mielestä ryhdikästä ja jalassahan oli ne uudet lenkkarit. Voi olla, että niilläkin saa ihmeitä aikaan. Yhden lenkkariparin pitäisi eri mielipiteiden mukaan kestää 500-1000km. Mulla on usein monta paria rinnakkain käytössä, mikä lisää niiden käyttöikää. Jalkojenkin pitäisi kestää hiukan paremmin.

Sunnuntai kokkailu on myös yksi lempiasioista viikonloppuna. Se rentouttaa ja ennenkaikkea palauttaa kovan treenin jälkeen. Mahan kun on mättänyt täyteen ruokaa iskee seuraavaksi väsymys. Tänään jaksoin katsella miesten hiihtoa hetken ennen nukahtamista. Heräsin taas katsomaan maaliintulon ja lueskelin siinä ohessa hiukan tenttiinkin. Kiirus ei ollut mihinkään, mikä on myös viikonlopun hyviä puolia. Silti päivät tuntuvat menevän todella nopeasti, mikä on sinänsä ihan hyväkin asia. Nytkin on jo marraskuu loppupuolella ja kohta vuoden vaihde.

Ensi viikolle on luvassa pakkasia ja sunnuntailla -20 pakkasia. Näyttää aika pelottavalta, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Saattaa olla, että talvi tulee aikaisin kuten viime vuonna ja sitten hiukan lauhtuu jossain vaiheessa ennen kevättalven kovia pakkasia. Tämän kun tietää, osaa olla leireilemässä oikeaan aikaan..

Oheinen kuva ei ole tältä päivältä, vaan viime kesältä. Kävin syömässä Hippoksella, missä on Pekka Rantakarin valokuvanäyttely juoksijoista. Näyttely on ollut siellä varmaan kymmenen vuotta. Ei siinä mitään, ihan hyviä naamakuvia.

3 kommenttia:

  1. Ettei vaan olisi tämän miehen ottamia kuvia taustalla?
    http://www.tilastopaja.org/db/fi/atm.php?ID=5490

    VastaaPoista
  2. Jep! Jyrkin otoksia ovat. Komeita kasvoja onkin! ;-)

    VastaaPoista
  3. Jarppa puhuu totta. Rantakarin kuvat olivat monnarin ylätasanteella. Siellä on värikuvia Portugalilaisista kilometrijyristä.

    VastaaPoista