maanantai 8. marraskuuta 2010

flunssa?

Polkupyörän kumin paikkaaminen käy nykyään ihan harrastuksesta. Sen jälkeen kun vaihdoin eteen nastarenkaan olen päässyt/joutunut paikkaamaan etukumia kolme kertaa. Jotenkin se on vaan uskomattoman vaikeaa saada sisäkumi ja ulkokumi vanteille niin, että siinä samalla ei tee ruuvimeisselillä reikää sisäkumiin. Tilannetta on pakko hiukan avittaa jollain terävällä ja usein tässä vaiheessa tulee uusi reikä. No elämä ei ole tarkoitettukaan helpoksi.

Aamulla juoksin 9km ja spurttailin 2x100m. Alkuyöstä ihmettelin olotilaani, mutta arvelin sen vain johtuvan surusta Gebreselassien lopettamisen johdosta. Aamulenkin jälkeen tein hyvän puolen tunnin pilates-jumpan ja tuuletin samalla kämppää kunnolla. Mikään ei viitannut siihen, että olisin tulossa kipeäksi. Jossain vaiheessa sitten ihmettelin olotilaani ja karheaa kurkkua. Heti c-vitamiinia naamaan ja toivomaan parasta. Töiden jälkeen olin sen verran väsynyt, että päätin jättää iltareenin väliin. Kyllähän se olisi mennyt ja kulkukin olisi saattanut olla mainio. Usein se on sitä, kun kroppa herkistyy taudin kolkutellessa ovella. Tällä kertaa ajattelin kokeilla toista konstia eli lepoa sairauden alkuvaiheessa. Katsotaan josko tauti ei iskisi täydellä teholla eikä tarvitsisi viikkoa sen vuoksi olla juoksematta. Vastahan mä olin kipeenä ja luulinkin että ei nyt heti uudestaa se voi tulla. Vitamiineja ja omega kolmosia ym käytän säännöllisesti ja uutena myös d-vitamiinia. Ei auta ei.

4 kommenttia:

  1. Suosittelen lämpimästi hankkimaan tälläisiä vaikkapa vaasankadun pyöräliikkeestä! http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=32393 Helpottuu homma kummasti...

    VastaaPoista
  2. Ok, muoviset pienet "sorkkaraudat"..

    VastaaPoista
  3. Terävä hiekotussepeli voi myös puhkoa renkaita talven mittaan, jos ei ole pistosuojaa renkaissa.Rahaa noihin aina uppoaa..

    VastaaPoista
  4. Schwalbe Marathon Winter ja mainitut muoviset "sorkkaraudat" ja loppuu murheet sekä sisurin ja nastarenkaan / hiekoitussepelin osalta.

    VastaaPoista