tiistai 9. marraskuuta 2010

Näyttäisi siltä, että sinnikkyys palkitaan. Aamulla pyöräkellariin mennessäni fillarin etukumi oli vielä täysi. Hyvin siis alkoi työpäivä. Aamulenkille ei ollut mitään asiaa, koska olotila oli aika flunssainen. Kävin päivällä näyttäytymässä lääkärillekin, joka oli sitä mieltä että kyseessä on virustauti ja siihen ei antibiootit auta. Sain luvan urheilla kevyesti ja melko pian olinkin baanalla juoksemassa. Hölkkäilin kevyttä tunnin ja askeleessa oli lennokkuutta havaittavissa. Lepo siis edelleen herkistää meikäläisenkin kroppaa. Tämä on hyvä tietää jatkoa ajatellen.

Tammikuun leirisuunnitelmat eivät ole vielä auenneet, mutta tavoitteena on lähiaikoina saada jotain valoa asian tiimoilta. Iltalehtien lööpit lupailevat kylmää talvea ja se jos mikä ei innosta yhtään. Leirithän ovat koko urheilun suola ja antavat kaivattua potkua harjoitteluun. Yleensä meikäläinen on leirin aikana nostanut kuntoa roimasti ja ollut valmis kisoihin sieltä palattuani. En osaa vielä sanoa, mikä on kevään tavoitteeni. Halleissa ainakin kilpailen hakien vauhtia. Hyvään kympin kuntoon haluaisin päästä, sillä ajatuksena on ollut juosta ratakymppi keväällä jenkeissä. Puolimaratonin aikaa tuskin pystyn parantamaan ja ensimmäinen yritys on ehkä SM-maantiellä. Katsotaan nyt miten kuntopuoli kehittyy ja äijä palaa vanhaan kuosiin.

Kuva jenkeistä toissa talvelta.

2 kommenttia:

  1. Meinaatko juosta maratonin keväällä jossain? Hampuri on ensi vuonna vasta toukokuun lopulla, joten siellä saattaa olla lämmin.

    T: Darren

    VastaaPoista
  2. Voi olla että syksyllä vasta juoksen. Noi kevään marayritykset ei ole ollu kovin onnistuneita ja kesää ei enää viitsi pilata sen takia..

    VastaaPoista