torstai 27. toukokuuta 2010

pihalla?

Meikäläinen ei voi olla ihan rapakunnossa. Sen todisti tämänpäiväinenkin ratatreeni. Aamulla poikkeuksellisesti kello 6.30 hölkkäilin 9km+2x100m. Tänään nimittäin piti olla eilen tulleiden pakolaisten luona kotikäynnillä. Ensimmäinen yö Suomessa oli heillä mennyt hyvin, mitä nyt ehkä nukkuminen oli vaikeaa valoisuuden vuoksi.

Töitä riitti aika tiiviisti iltapäivään asti, jolloin tulin kämpille ja otin ne päikkärit. Sen jälkeen aloin valmistelemaan edessä olevaa matkaa varten. Valmistin tulkkauspalkkiolomakkeet, jotka pitää toimittaa työnantajalle kuun lopussa. Maksoin pari laskua sekä kattelin junlippuja välille Zurich-St.Moritz.

Päivän ratatreeni siirrettiin Hipposhallille kylmien kelien vuoksi. Tämä olikin hyvä peliliike. Jaakkoa odotellessani rullasin 11x100m piikkareilla maltillisilla vauhdeilla. Sitten lähdettiin juoksemaan 6x400m/200m hölkkäpalautuksella. Jaakko veti ekan 65, mä seuraavan 66, Jaakko seuraavan 64 ja mä 64. Seuraava meni jo Jaakolta 63 ja mä vikan 62. Siis varsin hyvää vauhtia maratoonarilta. Parasta koko touhussa oli, että vaikka töitä sai tehdä juoksu kulki. Treeni ei nyt ehkä ole optimi sunnuntain vitosta varten, mutta tälläisiä reenejä mun täytyy nyt tehdä. Vauhtikestävyyden tekeminen on toinen juttu ja onneksi kesä on vasta aluillaan. Loppuverkkana oli 5x200m 32 sekuntiin/200m hölkällä.

Huomenna starttaa kisamatka näihin kisoihin.

1 kommentti:

  1. Parempaan suuntaan. Mä en ainakaan voi uskoa että 31.30 kuvastaisi sun todellista kuntoa mitenkään sen kevään puolikkaan jälkeen vaan että oot enemmän tai vähemmän ollut kuormittuneena siitä maratonista. Eihän tuossa auta kun odottaa millon paikat alkaa sulaa.

    VastaaPoista