lauantai 15. toukokuuta 2010

Lahti

Kotoutuminen Lahteen on suoritettu, numerolaput haettu ja kisaverryttely suoritettu. Hyvältä näytti reitti. Kovapintaista alustaa ja melko tasaista. Alussa on loivaa nousua ja lopussa loivaa alamäkeä. Ainut rytmin rikkoja on uudelle kierrokselle lähtö neulansilmä käännöksessä. Siinä ei kannata tuuppia tai pyrkiä sisäkurviin. Pääasia että vauhti säilyy eikä tarvi heti kiihdyttää uudelle kierrokselle lähdettäessä. Uusi kierros kun alkaa loivaan mäkeen.

Oma kisani on huomenna klo 11.30 ja Yle televisioi lähetyksen 14.20 teevee kakkosella. Onhan tää hienoa, että Suomessa jokin juoksutapahtuma saa näinkin paljon huomiota. Toisaalta yleinen juoksubuumi on nousussa niin miksi tv ei sitten näyttäisi maastojuoksua. Kyseessä on jonkinasteinen kuningas laji maratonin ja ratajuoksun ohella. Niin ja onhan vielä maantiejuoksuakin, eli kaikki kyllä käy :)

Tänään aikaisin nukkumaan ja huomenna virkeänä ylös. Kova helle on hotellihuoneesta tehnyt todella kuuman, mikä kyllä hiukan häiritsee. Toisaalta virkistäviä sadekuuroja on pitkin päivää tullut sopivasti eli ei kannata valittaa. JKU:n nuoret aloittivat jo menestyksellä junnumaastoista ja saldona oli monien hyvien sijoitusten lisäksi yksi hopea ja kaksi pronssia.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä huomiseen kisaan.
    Itse kävin tänään Lahdessa raastamassa 6km.

    VastaaPoista
  2. Kisalähetys klo 15.30 TV2.

    VastaaPoista