perjantai 14. toukokuuta 2010

kyllä tarkenee

Aamu 9km+2x100m ja illan 8km+5x100m olivat tämän päivän treenit. Siis niin kevyttä, että lepopäivältä tuntuu. Lämpömittari tosin oli harvinaisen korkealla koko päivän ja se vei mehuja miehestä jonkin verran. Jopa sen verran, että päiväuniakaan en voinut jättää väliin :)

Komiaa silti, kun näkee kuinka luonto herää talviunilta. Linnut sirkuttavat, vihreää väriä pukkaa esille joka puolella. Puiden lehdetkin tunkevat esille sellaista tahtia, että edes mun juoksukunto ei parana samaa tahtia. Kerrostaloni seitsemännen kerroksen ikkunasta on normaalisti esteetön näkymä Jyväskylän kaupunkiin, mutta nyt koivut jonkin verran estävät tätä näkymää.

Ei auta valittaa ei. Tätä on odotettu ja vaikka itse olenkin etelässä leireillyt talven ja kevään mittaan on se hienoa kun kotinurkilla vihertää ja tarkenee.

2 kommenttia:

  1. Offtopiciksi melkein menee, mutta ajattelinpa (varmaan tämän upean ilman ja vatsataudin selättämisen aiheuttamien hyvänolontunteiden seurauksena) kiittää sua Miika tämän blogin säännöllisestä pitämisestä! Liian harvoin tulee kiitettyä edes mainosten klikkaamisen muodossa, mutta tällä kerralla tein sitten molemmat. Eli hyviä shortsilenkkejä ja hyviä tuloksia jatkossakin toivoen, Filippo

    VastaaPoista
  2. Kiitti kiitoksesta. Mainosten klikkaaminen ei enaa mulle rahaa tuo, koska google sulki mut ulos. Syyna kehottaminen klikkailuun..

    VastaaPoista