sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kerava 10000m PM

Telkkarissa käydään jääkiekkopeliä. Dramaattinen ensimmäinen erä on pelattu ja samoihin aikoihin meikäläinen istuskeli bussissa matkalla Jyväskylään. Lahden kohdilla kävin syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja katsastin Lahden keskustaa. Hieman sitä aiemmin olin päivällä kiertänyt Keravalla urheilukenttää ja sitä ennemmin majoittunut hotelli Gustavelundissa Tuusulassa. Aika mielenkiintoinen pytinki keskellä ei mitään ja sen rakensi aikanaan maalaisliitto!

Eilen matkustin Keravalle ja aamulla juoksin vain kevyen 6km lenkin. Hotellille päästyäni oli illallista tarjolla ja jätin iltalenkin suosiolla väliin. Jalat olivatkin herkän tuntuiset aamuverryttelyssä (4km). Itse kisa lähti käyntiin ehkä hiukan liian kovaa kuntoon nähden, koska 2km kului aikaan 6 minuuttia. Siinä vaiheessa meikäläinen alkoi jo tasaisesti tippua kyydistä ja käytännössä koko kisan raastoin yksin.

Fiilikset itse kisassa olivat kohtalaiset, sainhan raastaa mielimatkaani. Kilometrivauhdit vakiintuivat 3.10 paikkeille ja vikan kilsan tuuppasin 3.04. Mistään ennätyskokeesta ei siis missään vaiheessa ollut kysymys. Kroppa vieroksuu vielä kovia vauhteja, mutta uskon olevani oikealla tiellä. Kevyt määrävoittoinen harjoittelu jatkuu sopivasti kovia harjoitteita tehden. Kevyitä päiviä pitää olla sopivasti ennen kisoja, mutta varsinaiset kisat nostavat kuntoni parhaaseen terään. Uskon, että jo loppukesästä olen vahvassa vedossa. Ei sitä tiedä vaikka jo juhannuksena kulkisi.

Kisoista on kirjoittanyt myös Happo, Moguli ja Juha Väätäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti