lauantai 8. toukokuuta 2010

Äitienpäiväviikonloppu

Eilen huristelin bussilla Parkanoon. Jo matkan varrella nautiskelin maalaismaisemasta. Keväinen Suomi on mielestäni oikein kaunis. Luonto herää pikkuhiljaa eloon ja taivas on monesti valokuvauksellisen sininen. Aamuisilla juoksulenkeilläkin saa kuunnella lintujen laulua.

Parkanossa kaikki oli niinkuin ennenkin. Ennen saunaa kävin heittämässä tuttuakin tutumman kympin lenkin. Jalkaholvin jänteen kinnaus vei hiukan juoksunautintoa, mutta muuten fiilistelin menemään kevyesti kiihdytellen. Aamulla on Jyväskylässä juossut 20km

Lauantaipäivän ohjelmassa oli autokauppojen kiertelyä. Veli aikoo ostaa auton ja ostopäätöstähän ei voi tehdä ennen kuin on nähnyt materiaalin. Vaikka en mitään automiehiä ole, oli kuitenkin virkistävää vaihtelua kierrellä kaupoissa. Otin myös tukun hyviä autovalokuvia.

Äitin luona Vimpelissä tein tv-reippaan 10km. Hengitys teki kyllä älyttömästi töitä ja pelkästään sen perusteella saattaisi luulla meikäläisen olevan rapakunnossa. Ehkä alla painoivat äitienpäiväkakku ja kahvi. Kuitenkin niiden ikävien tasavauhtisten reippaiden ja kovien teko on olennainen osa kestävyysharjoittalua. Mielelläni tekisin vain kevyttä ja pitkää tai sitten vetoharjoittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti