tiistai 11. toukokuuta 2010

Kesä tulee!

Päivä oli melkolailla työntäyteinen. Hiukan vielä painoi eilinen kova treeni. Aamulla hölkkäsin ysin ja illalla keventelin hiukkasen. Ohjelmassa nimittäin oli juoksukoulun vetäminen Antin ollessa sairaana. Juoksin töiden jälkeen kympin verran ja tein 4x100m. Mies oli aika väsynyt ja join kokista tsempatakseni illan settiä varten.

Juoksukoulussa ohjelmassa oli lihaskunto ja venyttely. Sain kunnialla vedettyä luento-osuuden läpi ja sen jälkeen oli käytännön vuoro. Verryttelimme Keuruun mailin verran ja siirryimme Hippokselle kuntopiiriä tekemään. Tein setin, kymmenen liikettä, muiden mukana. Illan jälkeen olotila oli mahtava kun pyöräilin kämpille. Keli oli muuttunut kauniin aurinkoiseksi ja lämpötila noussut aamun lukemista. Vielä päivällä oli viisi astetta lämmintä ja illalla kahdeksan aikaan jo viisitoista- kesä tekee tuloaan!

Telkkarista Akuutti ohjelmaa katsoessani tuli dokumenttia lääkäri Sakari Oravasta. Hänellä potilaana oli kukas muukaan kuin Konstantin Kutilainen! Kutilta leikattiin hamstring-syndrooma eli mieheltä on odotettavissa vahva paluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti