maanantai 17. toukokuuta 2010

Isoäidin pullapitko maistuu hyvältä maidon kanssa. En muista koska viimeksi olisin pullaa ostanut kaupasta. Nyt kuitenkin ostin kun muistelin kuinka ennen vanhaan kahvi ja pulla kuuluivat erottamattomasti yhteen. Noin yleisesti ottaen luulen pullan mössättämisen vähentyneen. Tilalle on ehkä tullut pitsat ja kebabit.

Tänään aamupäivällä juoksin 20km kevyttä ja illalla kävin vesijuoksemassa puoli tuntia. Päälle saunottelin kunnolla ja kävin kylmäaltaalla. Setin jälkeen olo oli mainio, enkä ihmettele niitä jotka saunoo viitenä päivänä viikossa.

Kesä tekee kovasti tuloaan. Lämpöä on piisannut kohta viikon verran eikä kylmyyttä ole tiedossa. Olen koittanut nautiskella helteistä. Päivän lenkin juoksin hiekkapoluilla järvien läheisyydessä. Eihän siinä hirveesti kerkee fiilistelemään kun lenkkiään jyrää, mutta kuitenkin saa olla luonnossa. Juoksija todella näkee ja kokee kaikki neljä vuodenaikaa!

Eilen innostuin pohtimaan syvällisiä ja tein seuraavat päätökset. Juoksu jatkuu niin kauan kuin jatkuu. Työnpuolesta teen valinnat urheilun hyväksi niin pitkään kunnes se joku parempi tekeminen tulee eteen. Pääasia että elämä on jollain tasolla mielekästä. Huonomminkin voisi varmaan aikansa kuluttaa. Urheileminen on valinta ja se vaatii myös jonkin verran uhrauksia. Kun katselee ns. normaaleja oman ikäisiä ihmisiä, alkaa kavereilla olla reppua siis mahaa jo aika paljon. He vaikuttavat myös jossain määrin tylsistyneiltä ja kaiken nähneiltä. Tätä passivoitumista on kaikella voimin vastustettava ja elettävä elämää, koska urheilu on elämän parasta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti