perjantai 21. toukokuuta 2010

liekeissä

Kehittyminen on positiivinen asia. Sen hidastuessa tai junnatessa paikallaan alkaa motivaatio olla koetuksella. Moni nuori lopettaa urheilun siinä vaiheessa kun ennätykset eivät enää parane. Joku saattaa tehdä paluun hieman vanhemmalla iällä kilpakentille. Tarinoita on monia, pääasia että saa hyviä fiiliksiä urheilusta.

Tänään ilouutinen oli seurakaveri Kalle Ruoholan ennätysparannus tonnivitosella. Uusi ennätys parani viisi sekuntia ja nyt rikkoontui se maaginen neljän minuutin aika. Uusi aika 3.58,25 ilahduttaa varmasti Kallea, jonka mielessä lopettaminenkin on ollut mielessä. Syksyllä tuli parin kuukauden juoksutauko akilleksen vuoksi ja motivaatio oli koetuksella. Monen monta kertaa olemme Kallen Seat Toledolla matkustaneet kisoihin vaihtelevin fiiliksin.

Ilouutinen oli myös seurakaveri Jaakko Niemisen tulo Suomeen kesäksi Jenkeistä. Myös Jaakko on parannellut tonnivitosen ennätystään aikaan 3.56.01 ja vitonenkin on kulkenut 14.49. Hienoa että kaverit kehittyvät ja samalla toivon saavani heiltä uusia vinkkejä sekä sitä tulta mitä kilpaurheilu vaatii. "IM ON FIRE" voisi olla tulevan kesän teema. Periksi ei siis anneta, vaan uutta matoa ollaan aktiivisesti laittamassa koukkuun tässä kukkamekkojen suvi-Suomessa.

6 kommenttia:

  1. Paas onnittelut Kallelle. Uudelle kolmen minuutin kerholaiselle ja sama koskee myöskin Jaakkoa. Esa

    VastaaPoista
  2. Erikoinen blogiteksti. Onnittelen... Oot kyllä erikoisministeri!? Paljon meni ohi.

    Kärki Jytäinen

    VastaaPoista
  3. samoin onnittelut seurakaverille ;) ja kyl miika osaa kirjoittaa ei tästä mihkää pääse... vuodesta toiseen näitä tekstejä lukee ja mielellään.. selevää juoksijan arkea... mutta näin junnulle nekin on tärkeitä kuunnella ja lukea mikä sitten joskus on edessä.

    VastaaPoista
  4. Onneksi olkoon Hapolle hienosta juoksusta kympillä!!! Pakko oli laittaa tänne tämä onnittelu, kun jantterin omassa blogissa on niin kovat sanktiot, että ei pääse ilman rekisteröitymistä kommentoimaan.

    T. sateenvarjoton mies

    VastaaPoista
  5. Joo Happo lykki ihan hyvin. Enkka on aina enkka. Oma kroppa hyljeksii vielä vauhteja. Kesää on onneksi vielä jäljellä.

    VastaaPoista
  6. Kiitokset vaan, tuli jossain vaiheessa niin paljon anonyymipaskakommenttia että alkoi hajottamaan liikaa. Miikan kanssa isketään Moritzissa uuteen nousuun.

    VastaaPoista