torstai 13. toukokuuta 2010

Autokaupoilla ja lenkkiä


Aamupäivällä ehdin lisätä Picasaan pari valokuvaa viime viikonlopulta. Kävimme veljeni ja isäni kanssa Seinäjoella autokaupoilla sekä äitiä tapaamassa. Tein myös sen tv-treenin minkä jälkeen veli otti muutamia juoksukuvia. Taustalla perisuomalainen maisema eli pelto.

Tänään eli helatorstaina ei ole juurikaan velvollisuuksia. Silti laiskotteluun ei ollut yhtään varaa, sillä ohjelmassa oli kova rataharjoitus Palokan kentällä. "Meidän" Harjun kenttä kun on suljettu nurmikonvaihdon vuoksi. Myös palloilijat kutsuvat Harjun stadionia omakseen, mutta yleisurheilijoidenhan se on..

Valmentaja Antero haki autollaan hiukan ennen yhtä ja sain kuulla, että Puttosen serkukset tekevät treeninsä Laukaan suunnalla. No mikäs siinä sain edelleen harjoitella omalla vedolla juoksua ja hyvinhän se onnistui. Ohjelmassa oli aika jännä setti niin että vuorotellen juostiin aina 200m ja 1000m veto. Tämä toistettiin kolme kertaa. Kaksisataset oli 30 sekunttiin ja tonnit kulki aikoihin 2.54,3, 2.53,4 ja vika 2.47,2.

Treenistä sen verran, että en uskonut itsekään että pystyisin noin hyviin vauhteihin ulkona. Tuultakin oli jonkin verran takasuoralla, mutta lämpöä oli kivasti +20. Ehkä meikä ei olekaan niin huonossa kunnossa kuin ajattelen. Kestävyyttä nyt varmaan löytyy kohtalaisesti, mutta vauhtejakin tarvitaan kilpajuoksussa. Katsotaan mihin kunto riittää viikonlopun SM-maastoissa Lahdessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti