tiistai 18. toukokuuta 2010

heleppoa

Suomen virallinen juoksukoulu on Jyväskylän osalta käyty. Tänään oli viimeinen eli neljäs kokoontuminen ja ohjelmassa oli kevyt lenkki. Juoksin porukan nopeimpien kanssa 50min kevyttä Harjun maastossa. Sain siitä iltalenkkini kun aamulla olin rullaillut melkoisen annoksen satasia. Ohjelmassa nimittäin oli 3x10x100m sellaisen nopean juoksemisen hankkimiseksi. En nyt puhuisi nopeustreenistä vaan nopeaan juoksuun sopeuttavasta treenistä. Niitä olen ennenkin tehnyt ja jossain vaiheessa kautta on ennätyskin tullut.

Eilinen vesijuoksu ja kylmäaltaalla käynti palautti jalkoja todella hyvin. Harmi vaan kun uimahalli menee kesäksi kiinni. Pitänee käydä siis järvessä lenkkien päätteeksi. Olishan tuossa Tourujokikin aivan mun kämpän vieressä, mutta paremmin siellä viihtyvät sorsat. Aikanaan paperitehdas laski sinne jätteensä. Nyt on koko tehdas suljettu.

Helteet näyttävät jatkuvan. Tänään tuli puoliltapäivin melkoinen sadekuuro, joka puhdisti ilmaa sopivasti. Olin sateen aikoihin Kesportista ja ostin perus tuulitakin, tällä kertaa vihreän sellaisen. Ala-Korvelta sain viime viikolla kaksi paria lenkkareita. Adidaksen Bostonit ja Adistarit. Mainiot kengät molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti