torstai 6. toukokuuta 2010

ruokaa

Sinkku ja köyhä herkuttelee ajoittain pikaruualla. Jokin aika sitten herkuttelin hernekeitolla. Tämä ennen toista maailmansotaa keksitty pikaruoka toimii aina yhtä varmasti ja mikä pääasia se taltuttaa nälän.

Tänään asioin Lidlissä. Mukaan tarttui maissilastuja ja guacamolea. Kuten arvata saattoi pikkasen kipristeli mahassa päivän vetotreenissä niitä syötyäni . Setti oli tämän hetken kunnolle ihan tiukka 2x5x 400m 200m hölkkäpalautuksella. Vetojen ajoissa (68 sek) ei ollut paljoakaan kehumista, mutta tästä on niin sanotusti hyvä jatkaa. Pääasia, että missään ei kolota pahemmin ja juoksu ei ole väkinäistä. Maanantaina pitäisi iskeä jo kovempia tonneja SM-maastoihin valmistavana.

Tällä hetkellä en ole perinteisiä reippaita tai kovia lenkkejä tehnyt ollenkaan. Luotan siihen, että pari viikkoa sitten tekemäni 42km tv-kovaa oli kova ja että pohjat kestävät. Nyt pitää päästä ensin vedoissa alle 3min kilometrivauhdin ja sen jälkeen myös kisoissa.

Treenin jälkeen laitoin mikroon herkullisen curry kana valmissetin. Olet varmaan nähnyt Amerikkalaisissa elokuvissa niitä pahvirasioita, jotka lämmitetään vain mikrossa ja ruoka on valmis. Heti treenin jälkeen olin kaivanut kaapista tehosekoittiminen ja tehnyt pirtelöä palautumisjuomasta, maidosta, banaanista ja mandarinista. Herkullista oli ja mies naatiskeli. Spotifyssä soi Jenni Vartiainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti