tiistai 25. toukokuuta 2010

Eilen tuli jo jokseenkin avauduttua eli eiköhän se siitä. Kuivilla vesillä ollaa jälleen. Sen verran eilen hermostutti, että piti käydä vielä ysiltä kaupassa. Palautin vanhat tölkit ja pullot sekä ostin niillä rahoilla ison säkin karkkia.

Tänään sitten juoksin köykäisen tunnin aamulenkin. Kulku oli ihan kohtalainen. Päivällä pyörähdin JKU:n toimistolla ja nyt olen virallisesti Finlandia Marathonin puhemies. Kyseessähän on mainio syksyinen tapahtuma. Reittikin on koeajettu ja siinä pystyy tekemään hyviä aikojakin! Järjestelyt pelaavat hyvin ja reitin varrella riittää kannustusta. Jos mielessä ei ole juosta ulkomailla syksyllä maratonia, niin tuossa varteenotettava kisa Suomesta.

Omat treenit iltapäivän osalta olivat varsin mielenkiintoisia. Puhetta on ollut juoksun kimmottomuudesta maratonin jälkeen. Nyt asialle kannattaa tehdä jotain. Valmentaja soitti ja antoi boonuksena mulle tehtävän juosta kolme kertaa harjun puuportaat ennen varsinaista 3x10x100m settiä. Verryttelin 5km ja pinkaisin rappuset. Mukavasti alkoi reisissä hapottamaan, mutta ei liikaa. Ameriikan Jaakko ja Tommi odottelivat satasen viivalla ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen lähdimme Jaakon kanssa tekemään savottaa. Juoksu kulki ihan kiitettävästi ja sain Jaakolta kehujakin- aijettä kun tuntui hyvältä. Kahden setin jälkeen Jaakko lähti kotiin ja tein viimeisen yhtä hyvillä mielin kuin aikaisemmat vedot.

Hiukan ennen viimeisiä vetoja Oksasen Mika hölkötteli paikalle. Tein hänen kanssaan loppuverkan ja juttua riitti. Päivän sosiaalinen kiintiö tuli reenin lomassa kivasti täyteen ja illalla kämpillä kaveriksi riitti pyykinpesu, ruokailu ja netti. Tossa mainio Jeni Vartiaisen biisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti