keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tämä päivä antoi elämään jälleen ajattelemisen aihetta. Ihan positiivisessa mielessä meinaan. Päivä oli muutenkin touhun täyteinen, mistä pidän. Tälläisellä kuumalla kelillä ei muutenkaan ole järkeä kyhnöttää kämpillä.

Päivä alkoi puolipitkällä 20km lenkillä. Vaihtoehtona olisi ollut juosta kaksi lyhyempää lenkkiä, mutta koska mulla oli koko aamupäivä aikaa ennen ensimmäistä työkeikkaa päätin juosta enemmän. Jalkaan iskin uudet lenkkarit ja suuntasin baanalle. Eilisen matelulenkin jälkeen kulku ei yllättäen ollut kaikista paras. Oliki syy kuumassa säässä vai missä, kunto on kuitenkin hyvä.

Jussi pyysi vesijuoksemaan illaksi ja päätin lähteä. Parempihan se on jutskata treenin merkeissä kuin istua kaljalla. Poljin vettä 40 minuuttia ja kävin kylmävesialtaassa. Uima-hallilla näin myös vanhaa tuttua pikkulapsi sylissä. Niin se vain on, että elämä menee eteenpäin eri tahtia ihmisillä.

Aurinko paisteli illemmalla vielä niin lämpimästi, että piti lähteä uimarannalla käymään. Pari nylkkyä eli Jone ja Mika lähtivät messiin ja mikäs siinä oli biitsillä istuskellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti