tiistai 1. kesäkuuta 2010

Bern+Moritz

Lauantaista lähtien on kaikenlaista ehtinyt tapahtua. Matkustus Helsinkiin oli tiedossa perjantaina töiden jälkeen. JKU:n porukka majoittui edullisesti Keravalla ja lauantaina oli aamulla matkustus Berniin. Perillä olimme iltapäivällä ja ehdimme tekemään valmistavan treenin. Mulla se oli 35minuuttiä kevyttä Jaakon, Tommin, Anssin ja Jounin kanssa. Päälle tein 4x100m terävästi. Kroppa tuntui palautuneelta ja valmiilta kisaan.

Seurajoukkueiden Eurooppa cupin kisa Bernissä starttasi sateisissa merkeissä. Oma juoksu oli puoli kaksitoista päivällä, mikä tiesi aikaista herätystä. 20min herättelylenkin aikana ehdin kastua sateesta. Kisa meni melko lailla odotusten mukaisesti. Arvelin, että alussa saatetaan kyttäillä, niinpä vedin ekan tonnin hiukan alle 3minuuttiin. Tässä vaiheessa kisan voittaja kenialainen (14.29) meni ohi ja hieman myöhemmin toinen kolmen hengen porukka. Yritin pysyä kannoilla siinä onnistumatta. Kolmen kilsan väliaika oli siinä 9.10 paikkeilla. Neljännellä kilsalla aloin saavuttamaan irlantilaista juoksijaa ja tapahtumasta kehkeytyi mielenkiintoinen vääntö. Hirvittävällä raastolla sain hänet kiinni ja kropasta löytyi vielä uusia vaihteita. Vika tonni tuli 2.54 ja vika kierros 63 paikkeilla. Loppuaika oli huono, mutta jotain positiivista oli neljännessä sijassa. Huippukuntoisena olisin taistellut kärkisijoista.

Analyysina omasta juoksusta: kunto on parempi kuin kisat osoittavat. Jalat eivät toimi vielä ja tarvittava herkkyys puuttuu. Kimmoisuutta on kehitettävä vauhtikestävyyden ohella. Juoksu aukeaa kyllä kesän mittaan ja nyt vaaditaan vain kärsivällisyyttä. Perustekeminen jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti.

Maanantaina oli ohjelmassa siirtyminen tänne St.Moritziin. Tulin poikien kanssa samaa matkaa Zurichin lentokentälle, mistä jatkoin junalla tänne mestoille. Henkka ja Jarkko olivat vastassa urheilukentän laidalla, mistä oli kävelymatka tähän asunnolle. Yläkerrassa asuu eläkeläispappa, joka mulkaisi uutta tulijaa portaiden yläpäästä. Vain puolet naamasta näkyi. Loppupäivä meni huilatessa, kun aamulla kello seitsemän olimme Jaakon kanssa juosseet 1.30 Bernissä.

5 kommenttia:

  1. Jos tädillä olis SE, se olis setä. Jossittelu on aina mukavaa, mutta kello yleensä kertoo totuuden kunnosta.

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että myös kisan muut juoksijat olisivat mielellään huippukunnossa, joten aikaerot pysyisivät samana, kun kaikki huiputtaisivat kuntonsa, joten olisit edelleen samalla sijalla.

    t. logiikan professori

    VastaaPoista
  3. Varsinaiset valopäät täällä kommentoimassa.
    Hyvä Miika,jatka linjallasi,arvostan rohkeuttasi tuoda treenisi ja tavoitteesi julkisiksi.
    Loppujen lopuksi asianomainen Itse tietää missä mennään.

    VastaaPoista
  4. No anteeksi kauheasti. Myäs ampumahiihdossa on kiva miettiä että jos olisi ampunut puhtaan..

    t.toivoo

    VastaaPoista
  5. Blogin otsikko on: Tavoitteena mielekäs elämä.

    VastaaPoista