maanantai 3. toukokuuta 2010

5x1000m

Tänään iskettiin ensimmäistä kertaa tonneja sitten maratonin. Otin normaalit päiväunet ennen treeniä ja radalla juoksi herkillä jaloilla kirmaava nylkky. Sykkeet olivat kuitenkin hiukan normaalia korkeammalla ja päätin passata viiden vedon jälkeen. Ajallisesti ne kulkivat alle ja päälle kolmen minuutin kahden minuutin palautuksella. Ei siis mitään superkovaa, mutta sekin vauhti tuntui ihan kohtalaiselta. Loppu herkisteltiin 5x200 metrin vedoilla.

Tykkään kyllä vetoharjoittelusta ja niissä tunnen tekeväni sitä mitä parhaiten osaan. Ehkä askeleeni sopii paremmin radalle tai jotain, mutta sellainen tietty helppouden/rentouden tunne iskeytyy tajuntaan vaikka sykkeet napsuttavat 175 lukemissa. Tänään jos Puttonen olisi ollut mukana, olisi reenistä varmaan tullut parempivauhtinen. Sellaisen aika on ensi maanantaina.

Sähköpostiini tuli jo jokin aika sitten Finlandia Marathonin viesti. Mielenkiintoista luettavaa siellä oli mm. 100x1000 metrin viestijuoksun ME vuodelta 1984. Jyväskylän yliopiston kampuksen 300 metrin radalla kirmaili silloin kovia entisiä huippuja, valmentajia ja vaikuttajia. Kannattaa lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti