lauantai 29. joulukuuta 2007

Tänään teki mieli illalla sanoa notta huh huh. Siihen malliin loppuvaiheesta lenkkiä väsytti, että näköä haittasi. Onneksi hissi toi turvallisesti seiska kerrokseen. Kyllä meikäläinen paljon syö, mutta kun on toi kulutuskin kova. Keho käyttää ehkä liiankin tehokkaasti polttoaineen. Aamulla oli 9km+puntti+5¤80m+4km vr. Päälle kunnon lounas suklaavanukkaan kera. Illalla 20km ja lenkkikaverina Tommi Liikanen. Innokas kaveri treenaamaan ja puolikaskin kulkenu 1.14. Siitä miehestä Suomi saa vielä kunnon jyrän. Mies menee Kanarialle reenaamaan tammikuulla.

Tosiaan illalla oli kyllä hämärä lenkki. Oli pimeää ja eivät kaikki juoksijan valotkaan täysillä loistaneet. Ikävä tunne kun energiat loppuu ja selkä menee kyyryyn. Tyhmä olisit syönyt jotain ennen lenkkiä! Reenit menee nyt kulutuksen ja kovuuden puolelle. Jälkeen päin syöty pellillinen ranskalaisia ehkä hiukan korjaa tilannetta.

Hiukan huolestuttaa Kenian tilanne. Maassa pitäisi olla tiistai aamuna ja toivottavasti presidentti on siihen mennessä arvottu, niin pääsee juoksijat reenaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti