maanantai 24. joulukuuta 2007

24.12

Joulu vastaanotettu juosten. Heräsin aamutuimaan ja otin yön yli uunissa olleen kinkun jäähtymään. Läskiä oli haihtunut varmaan litran verran, mutta kyllä siinä syötävää silti riittää. Illalla päästään maistelemaan. Tänä jouluna ei ole vielä iskenyt perinteistä koomaa liiasta nukkumisesta ja mässyttelystä. Niitä odotellessa...

Viisas valmentajani oli tälle päivälle merkannut 20km niin että mäet reippaasti. Yleensä maanantaisin on pitkät vedot eli viikon kovin päivä. Eilisen jolkottelun jälkeen olo oli hyvä, vaikka selkä vähän jäpittikin. Lähdin sellaista puolireipasta liikkeelle ja pidin sen vauhdin. Mäissä kiristin vielä hieman niin että lenkki meni reippaan puolelle. Kulku oli hyvä, mitä nyt välillä piti käydä puskassa mantelikakkua poistattamassa. Keskisyke oli noin 150 ja vauhti ehkä 4.10-20. Viimeinen kilsa tuli 3.30 pienellä kirrauksella ja fiilikset olivat hyvät. Keli oli aika hyvä ja tossun alle riitti sopivasti hiekkaakin.

Puolen päivän aikaan kävimme Parkanon keskustassa paikallisissa joulunavajaisissa. Näin entistä äidinkielen opettajaani ja vanhaa luokkakaveria, joka innosti minua aikanaan juoksemaan. Saapi nähdä mitä pukki tuo tänävuonna. Taitaa lahjat olla vähenemään päin. Laittakaa säipälle viestiä illalla ja kyselkää mitä heathrown lentokentälle! Kuva parin viikon takaisesta Teivo Cupista ja Jarno Maimonen oikeanpuoleinen juoksija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti