keskiviikko 12. joulukuuta 2007


Kaksitoista salmiakkia syöty joulukalenterista. Vain pari viikkoa aikaa jouluun eikä yhtään tunnu siltä. Levätä silloin ainakin on hyvä eikä se kinkun syöminenkään hassumpaa puuhaa ole. Mielenkiintoista tutkia, kuinka huonosti lenkit kulkevat parin päivän syöpöttelyn jälkeen (pete tyyliin). Joulua ennen on jäljellä vielä kuitenkin hyödyllistä peliaikaa reenata kunnolla. Tänään kävin tapojeni mukaan jo aamusta hierojalla. Alunperin se lähti liikkeelle siitä, että aamulle oli aikoja helpompi saada. Myöhemmin se on ollut mielestäkin kätevää palautella päivällä ja ehtii vielä illasta tehdä lenkinkin. Omat jalat ei niin pahasti tukkoon menekään kun tota lihasmassaa ei ole, vaan kevyt hieronta riittää noin kerran kahdessa tai kolmessa viikossa.
Eilinen puntti ja kuntopallo kyllä tuntui pakaroissa tänään siis siellä missä kuuluukin. Illalla jyräsin Kallen kanssa 1.20 ja meno oli aika kevyttä. Kova tuuli hieman häiritsi menoa, mutta tiet oli juostavassa kunnossa. Luulen että seuraavaksi satava lumi ei tee alustaa liian liukkaaksi. Tänään piti lukea tenttiin, mutta meni pyykin pesuksi ja rästiin jääneiden sanomalehtien lukemiseksi. Täytyy sitten viikonloppuna panostaa opiskeluun. Kuva viime kesältä Kangasniemeltä kun keli oli vielä kuin morsian.

2 kommenttia:

  1. Olisi pitänyt olla yhteyksissä. Itse väänsin 1.27. Tosin lähdin vasta hieman enen kuutta... T:JL

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Tsemppiä harjoitteluun ja opiskeluun täällä kotomaassa. toivottavasti ei tule liian liukkaat kelit...tai..noh... eip .se minnuu haitta ...koose mää lähren lämpimään.
    Hauskee joulun odotusta ja tietysti vielä parempaa uutta vuotta 2008 ;)

    VastaaPoista