sunnuntai 16. joulukuuta 2007

St. Olavsloppet

Nyt kävi niin että eilinen päivä tuli skipattua. Ei siis blogin päivitystä. Aamusta tein eilen kuntopiiriä ja illasta 13km reipasta todella hitaalla vauhdilla. Syke ei ollut kuin 145-150, mutta ei ollut vauhtikaan kuin hiukan alle 4min. Säälittävää. Saattoi väsyttää tai sitten kroppa oli vain väsynyt enkä viitsinyt käskyttää sitä liikaa. Lauantaille oli muutenkin merkitty lepopäivä, mutta mitäs muuta sinkkumies tekis kuin reenais? Kyllä se aika vielä tulee, jolloin tekis mieli reenata, mutta lupaa ei tule. Niitä aikoja odotellessa sata lasissa ja täysi panostus päälle.

Tänään jyrättiin poikien kanssa 2.10. Kulku oli yllättävän herkkää ja energiat tuntuivat riittävän hyvin. Vauhti oli kohtalaista, vaikka maratonista keskusteltaessa tahtoo poikien vauhdit kiihtyä! Osa oli jo varannut Hampurin matkan. Lenkin aikana otin yhden energiageelin, mutta vettä en koskaan kanna mukana. Kyllä sitä pari tuntia pitäis pystyä jyräämään kuivin suin. Loppupäivä onkin sitten palauttelua.

Kävin tossa kansomassa vanhoja kuvia msn groupista netistä. Sieltä löytyi vuoden 2004 St. Olavsloppetin kuvia ja muistot palasivat mieleeni. Se oli ensimmäinen maajoukkue edustukseni ja rankka mutta antoisa matka oli. Sen rääkin kun kestin (kolme kisaa neljässä päivässä matkaa yhteensä noin 30km) niin johan paukkui rataennätykset Suomessa. Vitonen parani heti puoli minuuttua. Kisassa ei ole Suomelta ollut joukkuetta vähään aikaan, mutta lähtisin jos kutsu kävisi. Viikon reissu täydellä ylläpidolla ja reissiä eli kisaa joka päivä. Matkaa viestijuoksulla yhteensä jotain 200km. Lisäsin linkkeihin enemmän kuvia tuosta ikimuistoisesta reissusta.

1 kommentti: