lauantai 8. joulukuuta 2007

after ski

Aamusta jälleen aikaisin kuin tikka pystyyn ja bussilla Tampereelle. Sieltä Riston caravellilla pelipaikalle ja verryttelemään. Mukaan lyöttäytyi itse huruhuhtala. Verryttely sujui niitä näitä jutellessa, mutta pyssyn paukahdettua juttu katkesi. Lähdin terävästi kuten aina ja Pasi lähti mukaan. Eka kilsa loivaan mäkeen 3.08 ja Paze halusi olla rinnan mitan edellä. Toinen alamäkeen 3.04 ja kääntäpaikalle, missä kello näytti 7.50. Kolmas kilometri 3.24 vastaseen ja neljäs km mäkeen suunnilleen sama ja viimeinen loivaan alamäkeen edelleen vastatuuleen 3.08 suunnilleen. Loppuaika 16.06 ja fiilis kohtuu hyvä. Juoksin painavilla Pegasuksilla ja juoksu tuntui hieman harppovalta, mutta voimakkaan tuntuiselta. Ehkä ne voimareenit on jotain saanut aikaan. Askelvirhe vasemmassa jalassa näkyy tossun kulumisena ulkoreunasta mikä syö kenkää ja miestä. Paikat tuntuivat hyviltä ja päälle hyvä verryttely. Saunaan ja Teivon kerhohuoneelle glögiä ja munkkia maistelemaan. Arvonapalkinto ei tällä kertaa sattunut kohdalle, mutta voittajan suklaarasia maisui makealle. 5e hinnaksi varsin kohtuu palvelua. Jälkipuintia ja Tampereen keskustaan kiinalaista ruokaa syömään.

Näyttää Säipällekin kirjoittelu maistuvan. Niistä vois olla hyötyä koulujutuissakin. Joo mäkin osaan ilmaista itseäni parhaiten Swahiliksi, mutta antaa tällä kertaa olla...

Aktia cupin kisa käytiin tänään ja myös Teivon tulokset löytää täältä kunhan ne tulevat sinne.
Huomenna on kovaakin kovempi skaba EM-maastojen merkeissä Espanjassa. Painakaa pojat! Älkää kyräilkö toisianne vaan pistäkää kampoihin niille huulioille. Kärkeen ja relax!

2 kommenttia:

  1. Käviköhän Kuti lukemassa sun blogia ennen starttia kun säntäsi startista reiluun johtoon. Se relax-vaihe ei vain tainnut mennä nappiin niin kovassa tuulessa!

    VastaaPoista
  2. Saattaa ollakin :) Kovassa tuulisessa säässä ei ehkä paras vaihtoehto silti. Herkkää silti oli ainakin alkumatkasta.

    VastaaPoista