sunnuntai 2. joulukuuta 2007

raskasta raskasta

Päivän pitkä lenkki starttipaikkana hotelli Alba tuntui kyllä pitkältä. Tiedoksi vaan jos liikut Jyväskylän suunnalla lähdemme Mattilanniemestä klo 10.30 liikkeelle. Tänään silti kaksi huippumenijää Erik ja Jussi myöhästyivät junasta ja joutuivat luultavasti yksin jyräämään lenkkinsä. Vein poikia Huhtasuon alueelle mistä Kankitien kautta Palokkaan johtavalle tielle. Sieltä takaisin Laajavuoren tietä Kortepohjan ylioppilaskylään, minne suurin osa jäikin. Tuuli oli tänään navakka ja luntakin alkoi pyryttämään loppulenkistä. Tämän miehen sykkeet olivat liian korkeat 145 jopa 150 ja keskiarvo 2.13 kestävällä lenkillä kohtalainen 139. Toivotaan että palaudun. Pikkasen lenkkari suti, kun vastasataneen lumen alla oli jäätä. Vesa saavutti pari läheltä piti tilannetta, mutta tuntumaa juoksualustaan ei silti tarvinnut ottaa. Kerran mutkikkaalla metsätiellä vastaantuleva auto oli saada neljän keilan kaadon, mutta jälleen juoksijat veivät voiton!

JKU:n nettisuilta löytyvät kuumat seurasiirrot. Vielä kuitenkin pari yllätyskorttia on tiedossa, mutta tämä paljastuu vasta myöhemmin. Tänään on vasta joulukuun toinen päivä :)
Näyttäisi Rukan maailmancupissakin pyryttävän.

1 kommentti:

  1. kivasti pyrytti juu:)
    Olkaa varovaisia...mä kävin katsomassa semmoisia lenkkareita, joissa on nastat pohjassa. En tiedä ovatko ne hyvät, mutta te ette taida paljoa semmoisia käyttäää.
    Minäkin avasin hiihtokauden laajavuorella ja kävin morjestamassa maassa lumikökkäreitä:) ja ranne sai taas kyytiä. Pysykää pojat pystyssä!

    VastaaPoista