sunnuntai 9. joulukuuta 2007

bränder vai aallon leipomo?

Tänään seurasin EM-maastoja Riston kämpillä Tampereella. Jälleen jäi Musse ilman kultamitalia, mutta hyvä hopea kuitenkin. Kuti lähti kyllä terävästi liikkeelle Toron nurmiradalla. Sjööqvist kepitti myös hyvin kun ottaa huomioon että Jussi päihitti hänet PM-maastoissa. Siellä reitti oli tosin mäkinen ja alusta pehmeämpi. Janne ja Jussi olivat nyt parhaat suomalaiset odotetusti.
Päivän reeni oli puolitoista tuntia kevyttä. Lenkin aikana piipahdin Turtolan kesportista noutamassa Pegasukset hyvään asevelihintaan 60e. Ne sitten kourassa tunti vielä lenkkiä ja Siwan kautta maastoja seuraamaan telkkarista. Hyvältä maistui metripizza, vaikka eihän siitä nälkä lähtenyt. Iltajunalla Jyskylään ja sen pituinen viikonloppu.

Toron tulokset linkistä. Eivät muutkaan suomalaiset aivan nappiin juosseet, mutta uutta matoa vaan koukkuun! Kisa palvelee kuitenkin hyvin tulevaa kautta, kun nyt vetelee kovaa. Hambergilla on kuulemma jo kova vedätys päällä. Koita mies kestää! Saa nähdä koska Suomeen tulee taas liukkaat kelit ja lumisade.

1 kommentti: