keskiviikko 19. joulukuuta 2007

samaa settiä

Tämä riittämättömyyden tunne ei kyllä voi jatkua pitkään. Aamusta otin hieronnan ja ajattelin ottaa päivän rennosti niin hierontakin meneen paremmin perille. Hyppäsin sen jälkeen bussiin kohteena kongolaismummo. Heti alkuun bussi ei mennytkään perille asti ja jouduin rasittamaan jalkoja kymmenen minuutin kävelyllä. Tarkoituksena oli antaa mummolle jouluinen haarakynttilä lahjaksi tunnelmaa luomaan. Tietysti polttimot olivat palaneet, eikä ekstra lampusta ollut iloa. Turha lahja, olisit idiootti tarkistanut toimiiko se ennenkuin menet lahjoittamaan sitä. Onneksi lähihoitajaopiskelija lupasi perjantaina toimittaa toimivat polttimot. Tarkoitus oli tulkkauskeikan jälkeen ehtiä maratonpalaveriin. Bussia odotellessa pääsin seuran toimistolle puoli tuntia myöhässä. Taas se takala sluipaa... Aikataulu kuitenkin ehdittiin lyödä lukkoon eli ensimmäinen kokoontuminen on 28.1, milloin innostuneiden lukumäärä on tiedossa ja saamme kerättyä esitiedot. Yhteislenkit ovat torstaisin, mutta kesken palaverin piti jo rientää lounaalle ja kello oli jo puoli kaksi. Kahdelta alkaa Swahilin kielen tulkkipäivystys maahanmuuttajapalveluissa. Kiva kokea itsensä tärkeäksi, mutta näitä hommia voisi vain tulla hieman tasaisempaan tahtiin. Neljän jälkeen lähdin jouluostoksille Minimaniin, mistä äidille reppu. Repun narut tietysti sotkeutuivat pyörään sen verran pahasti että tuli otettua tuntumaa hiekoitettuun pyörätiehen. Missään ei tuntunut, sillä olin ehtinyt sopia jo lenkistä Kallen kanssa. Pikkasen lonkassa jomotti mutta pari kymppiä tuli jyrättyä ja tällä kertaa hieman rivakammin. Mäet oli tarkoitus reippailla. Kämpille ja ranskalaiset/patongit uuniin sekä pesukone päälle. Niitä odotellessa hain vintiltä matkalaukun. Kohta alkaa pakkausshow. Montako lenkkariparia saan otettua kun maksimipaino voi olla 23kiloa ja mukaan pitäisi mahtua vielä passi ja hammasharja?
Kaksituhatta kävijää rikki! Rohkeasti vain kommentteja kun jaksatte jorinoitanikin lukea! Toistaiseksi en ole vaatinut rekisteröitymistä päästäkseen tsekkaamaan blogiani. Olisi silti kiva tietää ketä nylkkyjä -tavoitteena mielekäs elämä- blogissa vierailee?

3 kommenttia:

  1. No, niiin. Taas samanpituinen lenkki. Minä tosin en nykinyt ylämäkiin, päinvastoin. Ei vaan lenkkipolut ristennyt ;)
    Sinulla on edessä sen verran pitkä reissu että on varmaan todella mietittävä mitä sinne laukkuun laittaa.

    VastaaPoista
  2. Taas viemässä lenkkareita kenian pojille/tytöille? Jos kassi ei ole vielä täysi, niin minulta saattaisi löytyä yksi pari sulle mukaan.

    VastaaPoista
  3. hä?? sä pakkaat melkein 2 viikkoa etukäteen?? mulle riittää 30minuuttia!! :D

    VastaaPoista