sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Tänään se tuli taas tehtyä eli vedettyä pitkälenkki. Lenkille lähtiessä mielessä oli vain reilu tunnin mittainen lenkki. Tarkoituksena oli lähteä ajelemaan Helsingin suuntaan heti kun saavun kämpille. Juoksin sellaiset 45minuuttia ennennkuin tapasin pojat Alban edessä. Maileri Anssikin oli tullut paikalle. Tavoitteena hänellä oli vetästä ennätysviiko 160km ja toivottavasti onnistui siinä. Tekee hyvää vain kasin juoksijalle. Viime vuonna nuorten eliiteissä tuli kuitenkin mulle vielä takkiin :) Toivottavati ens vuonna homma on toisin päin. Joka tapauksessa lenkki jatkui, vaikka väsytti aika lailla. Tunti meni ja toinenkin. Olo alkoi parantumaan loppua kohti ja lopussa oli taas perinteinen sankari olo; jes tein sen taas.

Kauaa en ehtinyt laakereilla levätä, sillä kyyti Hesaan lähti melkein saman tien. Palautumisjuomaa ehdin vetästä naamaan ja lenkkarit heittää reppuun. Onneksi olin jo isomman laukun eilen saanut iskukuntoon ja siihen ei enää tarvinnut koskea. Suuntana helsinki ja autossa oli hyvä lepäillä. Längelmäen ABC:ltä hampurilaisannos naamaan niin energiatasapainokin oli jälleen kohdillaan. Autossa ehti lueskella päivän lehtiä ja seurata Kenian tilannetta. Istuva presidentti näyttäisi voittavan. Täytyy toivoa, että oppositio hyväksyy tilanteen ja lopettaa rähinät.

3 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa. Toivottavasti levottomuudet ei vaikeuta matkaasi.

    VastaaPoista
  2. Kenia jaa nyt taaksee ja meno rauhallisempaan e-afrikkaan on edessa. Jospa sita vaikka paasis lenkille. Aika kovaa meno on ollut viime aikoina.

    VastaaPoista
  3. Taitaa treeni-leiri mennä tour de afrikka meiningillä. Yritähän päästä väliin ulkoilemaankin

    VastaaPoista