torstai 17. joulukuuta 2009

Ei mulla kiirus ole mihinkään..

Näihin koviin pakkasiin alkaa pikkuhiljaa tottua. Tänäänkin veivasin aamutuimaan pyörää parikymmentä minuuttia työn merkeissä, eikä yli 20 asteen pakkaset yhtään hidastanut menoa. Tai hidasti sen verran, että polkupyörän laakerit olivat aika kohmeessa ja tasaisellakin maalla joutui jalkavoimia käyttämään normaalia enemmän. No "ei tässä kiirus mihinkään ole, pitää vaan kiiruhtaa jotta kerkiää". Näin laulaa Rehupiikles pohjanmaalta.

Päivällä hain kolme kappaletta rokotteita käsivarteen: keltakuumetta, hepatiittia ja mencewaxia vastaan. Mikä toi mencevax on pääsi jo unohtumaan. Sen lisäksi ostin vielä kolerarokotteen ja aion illalla nautiskella sen suun kautta, tällä kertaa ei suonensisäisesti. Koko coctaili tulee maksamaan noin 120 euroa, mutta hyvinvoinnistahan kannattaa maksaa. Viikonloppuna maksoin lääkärillä käynnistä ja lääkkeistä 100 euroa sekä hiukan aikaisemmin fysioterapeutilla käynneistä vajaat pari sataa..

Heti piikitettävästä päästyäni lähdin reenamaan siinä toivossa, että kädet eivät ole vielä ehtineet kipeytyä. Tarkoitus ei ollut nostella puntteja vaan vedellä vetoja. Juoksin 8km alle ja hallilla rullailin 10x100m hölkkäpalautuksella. Kun kone oli alkanut lämmetä runttasin 2000m niin että 50m kovaa ja 50m palautellen. Tonnien väliajat oli siinä 3.45. Vasen pakara hiukan kinnasi maanantain kuntopiirin jäljiltä. Pitää vissiin jättää kaikki kyykyt ja penkillenousut ihan suosiolla pois ohjelmasta jatkossa. Palautuksena oli 3km hölkkää raikkaassa 24 asteen pakkasessa kämpille. Illalla ohjelmassa olisi vielä pyykkikoneen kantoa ja pikkusiskon muutossa avustamista.

7 kommenttia:

  1. Sulla kyllä tuntuu olevan aikas kiirus jonnekin. Minä uskaltanut edes tavallisen influenssarokotuksen jälkeen tehdä muuta kuin kävelylenkin.

    Sinusta saa hirasta pohjalaasta tekemälläkään!

    T. S

    VastaaPoista
  2. Oikeesti mä olen etelä- pohojalaanen. Syntynyt Vaasan sairaalassa.

    VastaaPoista
  3. Ei se missä sairaalassa on syntynyt, vielä Pohojalaista tee vaan se onko asunut Pohjanmaalla. Tosin asenne sulla on kyllä kohillaan eli kai sitten voi olla vaikka varttipohjalaane, jos niin haluat.

    Mutta et nää siltikään ole mikään hiras vaan ennemmin nopsajalkainen pohjalaanen. Ei sun kannata pohjois-pohjalaasen kanssa näistä asioista inttämähän, se on vissi!

    T. S

    VastaaPoista
  4. No Vähänkyrön kirkonkylällä olen asunut samoin kuin isäni. Välissä vain vanhemmat oli Indonesiassa työssä.

    VastaaPoista
  5. Niin ja koulussa opettelin maakuntalauluna "mis laaja aukee pohjanmaa.."

    VastaaPoista
  6. Pakko tarttua, kun oli niin tuttuja paikkakuntia... Moon kans syntyny Vaasas, muutaman vuoden asunu Vähäskyrös ja sitte Seinäjoella n.15 vuotta. Nykyään JKL. Ja Rehupiikles on tuttu juttu, oon jopa ollu poikaan kans takahuonees seuraamas sitä meininkiä. Hauskoja kavereita.
    No eihän tää nyt mitään juoksuaiheista kommenttia ollu mutta laitoimpa kuitenkin.

    Tsemppiä reeneihin. Siinä oli sitä juoksuaihetta sitten :)

    VastaaPoista
  7. Ei tartte olla, juoksu on vaan tärkee sivuseikka!

    Kävin tsekkaamassa blogisi ja huomasin, että samoilla kulmilla on vaikutettu.

    VastaaPoista