keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Aina ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Maanantain onnistuneen vetoharjoituksen jälkeen juoksin tiistain 20km kevyen lenkin aamupäivällä. Juoksu kulki mallikkaasti ja vasta iltapäivällä aloin tuntea väsymysta. Olotila paheni iltaa kohden kun katselin Tulivaunut- urheiluelokuvaa. Peruspositiivisena menin nukkumaan siinä toivossa, että keskiviikkoaamu koittaisi suotuisasti. Yöllä kuitenkin jo jouduin mittaamaan kuumetta, mitä ei onneksi ollut. Olotila oli kaikinpuolin vaisu ja korvissa pitkään tuntunut paine kasvoi. Aamulle tiesin heti, että tämä päivä menee sängyllä maatessa ja peruutin päivän tulkkauskeikat sekä hieronnan. Ylös noustessa tuntui päänupissa huimaavan, eikä päivänaikana voinut mitään kovin tähdellistä tehdä. Soitin valmentajalleni ja kerroin tilanteesta. Ei ollut hän mielissään kuten en itsekään. Päätimme, että katsomme tilanteen etenemistä ja teemme sitten johtopäätökset. Huomenna pitäisi jo jonkunlainen lenkki saada tehtyä. Kuitenkin peruin myös huomiset työkeikat, mutta uskoisin pääseväni fysioterapeutilla käymään. Siellä olisi tarkoitus tehdä pilates-jumppaa ja sitäkin kautta valmistautua sunnuntain kisaan. Jotenkin vain tässä vaiheessa tulee väkisinkin mieleen jonkinasteinen turhautuneisuus. Ei tauti voinut tulla yhtä viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin?

8 kommenttia:

  1. Voiko vielä antaa ohjeita vai onko se jo päällä...

    Merisuolaa veteen ja kurlata sillä kurkkua. Apteekista nenäkannu ja huuhdella sieraimet merisuolavedellä. 20 tippaa Echinaforcea kurkusta alas. Olla pystyasennossa, ei niinkään makuulla. Pilkottu sipuli yöksi tyynyn viereen. Ottaa iso annos C-vitamiiniä, parit buranat, yrittää saada itsensä hikoilemaan että iskee huonot aineet ulos. Toivotaan parasta.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti on vaan harjoituksen kevenemisestä johtuvaa haamu-lentsua.

    Valkosipulia ja maitohappobakteeria nyt kehiin ja päättäväisyyttä, että nyt ei lentsu iske! Toimii yleensä minulla.

    Toivotaan parasta, että tauti tulisi vasta tuon kisan jälkeen.

    T. S

    VastaaPoista
  3. Katotaan kuinka tässä nyt käy. Normi Multivitamiinia, Omega kolmosta, rautaa ym syön ja nyt vielä c-vitamiinia. Nenäkannusta en tiedä, kun nokka ei ole tukossa. Painetta tuntuu korvissa, mutta korvatulehdusta ei ole. Illalla kokeilen saunomista. Toivotaan että kuume ei nouse missään vaiheessa. Syödä pitäis silti kunnolla ja huilata. Muut asiat on sitten luojan hallusa.

    VastaaPoista
  4. Jos on painetta korvissa, muista pyytää lentoemänniltä nenätippoja. Ei ole mikään kiva kokemus se, jos/kun laskeutumishetkellä menee korvat kunnolla lukkoon ja pää meinaa ihan oikeasti räjähtää. Ihan vaan omakohtaisesta kokemuksesta kirjoitan.

    Onko sun poskiontelot tutkittu? Sekin voi aiheuttaa lukkoisuuden tunnetta korvissa.

    T. S

    VastaaPoista
  5. Työnantaja on varmasti mielissään kun perut työt, mutta lenkille haaveilet. Mutta kukin tyylillään... ;)

    Masajarmo

    VastaaPoista
  6. Tautia kutsutaan kramppikuumeeksi,ei vaan se oli vitsi.

    VastaaPoista
  7. Ei mulla varmaan poskionteloissa mitään ole. Henki kulkee nenän kautta normaalisti.

    Kukapa nyt ei lenkkeilystä enemmän pitäisi kuin työnteosta? :)

    VastaaPoista
  8. Vastaus: Työnantaja...

    VastaaPoista