torstai 10. joulukuuta 2009



9 kommenttia:

  1. Uskomattomia sanoja lajipäälliköltä, suorastaan juoksijoita helveksivaa. Kyllä EM-maastoihin täytyy mennä tosissaan ja ennenkaikkea menestymään. Muuten on parempi säästää rahat johonkin muuhun kilpailuun ja katsoa nämä kisat kotona. Vai olisiko Urheilulehti hieman muokannut Tommyn sanoja kestävyysjuoksua mollaavaa juttua varten.......

    VastaaPoista
  2. Tilanne on mikä on ja näillä eväillä mennään. Toki urheilulehti haluaa vielä korostaa sitä kuuluisaa huonoa tasoa. Silti esim 30 sakkiin pääseminen aikuisten sarjassa on kova suoritus.

    VastaaPoista
  3. Olisikohan pitänyt Jenkeissä oleva Jaakko Nieminen ottaa mukaan. Kun olisi ollut siellä "parhaassa kunnossa" ja myös tottunut kuraisiin maastoihin.

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä Ekblom puhuu totta. Eniten ihmettelen miten paljon matalammalla rima kisoihin oli miesten yleisessä sarjassa kuin muissa sarjoissa. Ilmeisesti haluttiin saada kokonainen joukkue(?) siihen sarjaan...

    Katsoja

    VastaaPoista
  5. Ihan kaikkea shittiä en ilman perusteluja niele katsoja! Eli oma perustelusi miesten joukkueeseen päässeistä huonoista! T:eipä tartte juosta.

    VastaaPoista
  6. Myös minusta uskomatonta aliarviointia varsinkin Urheilulehden suunnalta. Toivottavasti Te juoksijat sisuunnutte tästä ja näytettä epäilijöille. Nyt paljon tsemppiä ja taistelumeiltä!

    T. S

    VastaaPoista
  7. Missään nimessä en sanonut, että huonoja juoksijoita valittiin miehissä. Mutta omasta mielestäni miestenb yleiseen sarjaan oli rima matalammalla kuin esim naisten yleiseen. Tosin vertailu on näissä vaikeaa, kun naisissa aina on vähemmän kilpailua.

    Katson kuitenkin, että Räsänen ja Jokinen (nuoriin) olivat jollakin tavalla näyttöjen (maastossa) perusteella valittavissa. Mutta nyt valittiin sijoilta 15-18 PM-maastoista 3 juoksijaa mukaan yleiseen. Minusta tämä on siinä ja siinä.

    Toki olen itsekin juoksun seuraajan tyytyväinen että kisoissa on suomalaisia ja yritystä riittää. Samoin uskon juoksun nousuun ja kannustan yrittäjiä.

    Eli oma pointtini oli, että miesten yleiseen valittiin jonkin verran matalammalla kriteeristöllä. Ja tarkoitus ei ollut kuitenkaan ketään juoksijaa moittia. Vaan koska blogissa oli aiheena Ekblomin juttu, joka kriittinen oli sekin. Niin tähän kommentoin omasta puolestani.

    Ymmärrän että mieleipiteitä on toisiakin.

    Ystävällisesti Katsoja

    VastaaPoista
  8. Katsojalta hyviä perusteltuja vastauksia. Arvosta niitä kritiikin räiskimisen sijaan. Totuus kuitenkin on että vain harva jaksaa kestopuolella edes yrittää täysiä ja kun kritiikkiä tulee jatkuvasti ei se hommasta tee yhtään helpompaa. Myönnän juosseeni vaisusti PM-maastoissa. Syyskuun maraton meni kuitenkin hyvin ja voi pitää itseäni puolen tunnin kympin juoksijana. Ehkä nämä asiat vaikuttivat valintaani. Lisäksi jos miehiin päätettiin lähettää joukkue niin ketä kovempia olisi voitu valita ehkä nyt Keskisalon lisäksi? Utriainen telakalla, Manninen keskittyi maratoniin ja Fransis& Wannas leireilee Keniassa. Toivotaan pojille huomenna hyvä kisaa!

    VastaaPoista
  9. Niillä eväillä mentiin.
    Ei ne Jaakon hyvät jenkkikisat attaneet.

    VastaaPoista